Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮРЪПИЪН ГОЛДЪН БЛОКЧЕЙН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206030326
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206030326 от 2020-03-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 20, 2020 17:07
Наименование
ЮРЪПИЪН ГОЛДЪН БЛОКЧЕЙН
Транслитерация
EUROPEAN GOLDEN BLOCKCHAIN LTD
Оборот
49,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, 14 Виж на картата
Има 241 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Консултантски услуги в областта на информацията, разработването и консултантските услуги въз основа на блокчейн технология със субсидии, базисни интелигентни договори, сделки с интелектуални нед... Консултантски услуги в областта на информацията, разработването и консултантските услуги въз основа на блокчейн технология със субсидии, базисни интелигентни договори, сделки с интелектуални недвижими имоти, ноу-хау, търговско представителство и посредничество, търговия с държави и чужбина. Управление на токенизационните платформи за недвижими имоти и ценни книжа, основани на технологията на блокчейн, възможността да поискат регулаторните органи за разрешенията за сигурност, както и да насърчават първоначалните кампании за предлагане на монети (ICO) и предлагането на токен за сигурност (STO), както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон или друг нормативен акт, при спазване на всички задължителни лицензионни и регистрационни режими, Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАУРО МУНЯЙ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАУРО МУНЯЙ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 49,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮРЪПИЪН ГОЛДЪН БЛОКЧЕЙН ЕООД на латиница "EUROPEAN GOLDEN BLOCKCHAIN LTD" с ЕИК/ПИК 206030326 е основана на 20 Февруари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 49,000 лв.

Хронология

2020-02-20
Регистрация на фирмата

2020-03-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206030326 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-04-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, КАЗБЕК, 51, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, 14
Промяна предмет на дейност
- Разработване на информационни технологии, софтуерни продукти за банковия сектор и други; консултантски услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон или друг нормативен акт, при спазване на всички задължителни лицензионни и регистрационни режими.
+ Консултантски услуги в областта на информацията, разработването и консултантските услуги въз основа на блокчейн технология със субсидии, базисни интелигентни договори, сделки с интелектуални недвижими имоти, ноу-хау, търговско представителство и посредничество, търговия с държави и чужбина. Управление на токенизационните платформи за недвижими имоти и ценни книжа, основани на технологията на блокчейн, възможността да поискат регулаторните органи за разрешенията за сигурност, както и да насърчават първоначалните кампании за предлагане на монети (ICO) и предлагането на токен за сигурност (STO), както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон или друг нормативен акт, при спазване на всички задължителни лицензионни и регистрационни режими, Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма