Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д енд Д електроникс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206037687
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 26, 2020 14:48
Наименование
Д енд Д електроникс
Транслитерация
"D&D electronics" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Божурище, бул. "Европа", 163 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговия с алкохол и други стоки /вкл. онлайн/; търговия с х... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговия с алкохол и други стоки /вкл. онлайн/; търговия с хранителни и нехранителни стоки, търговска дейност на едро и дребно в страната и в чужбина (включително електронна търговия и продажба на стоки и услуги по интернет в електронни магазини, онлайн платформи за търговия и т.н.); търговско представителство и посредничество; посредническа дейност при сделки с недвижими имоти, вкл. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; транспортни услуги; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги; внос и износ по предмета на дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, за които се изисква разрешение от държавен орган или лиценз, ще се извършват след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИСЛАВ ИВАНОВ ДАКОВ (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Борислав Иванов Даков 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Александър Петьов Донов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БОРИСЛАВ ИВАНОВ ДАКОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д енд Д електроникс ООД на латиница ""D&D electronics" Ltd." с ЕИК/ПИК 206037687 е основана на 26 Февруари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Божурище, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-02-26
Регистрация на фирмата

2020-05-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Божурище, бул. "Европа", 136
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Божурище, бул. "Европа", 163
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговска дейност на едро и на дребно в страната и в чужбина (включително електронна търговия и продажба на стоки и услуги по интернет в електронни магазини, онлайн платформи за търговия и т.н.); търговско представителство и посредничество; посредническа дейност при сделки с недвижими имоти, вкл. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; транспортни услуги; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги; внос и износ по предмета на дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. дейностите, за които се изисква разрешение от държавен орган или лиценз, ще се извършват след получаването им.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговия с алкохол и други стоки /вкл. онлайн/; търговия с хранителни и нехранителни стоки, търговска дейност на едро и дребно в страната и в чужбина (включително електронна търговия и продажба на стоки и услуги по интернет в електронни магазини, онлайн платформи за търговия и т.н.); търговско представителство и посредничество; посредническа дейност при сделки с недвижими имоти, вкл. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; транспортни услуги; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги; внос и износ по предмета на дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, за които се изисква разрешение от държавен орган или лиценз, ще се извършват след получаването им.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма