Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Медицински център Езерово ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206041810
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 28, 2020 12:31
Наименование
Медицински център Езерово
Транслитерация
"Medical center Ezerovo"
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Езерово, Марица, 4 Виж на картата
Код на икономическа дейност
86.22 - Дейност на лекари специалисти
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана извънболнична помощ по смисъла на чл. 16, ал. 1 от ЗЛЗ, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната дейност и за обслужване на пациенти по смисъла ... Осъществяване на специализирана извънболнична помощ по смисъла на чл. 16, ал. 1 от ЗЛЗ, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната дейност и за обслужване на пациенти по смисъла на чл. 3, ал. 4 от ЗЛЗ, като диагностика, лечение, рехабилитация на болни, профилактични прегледи и имунизации, експертизи за временна нетрудоспособност, насочване на пациенти за специализирана медицинска консултативна и болнична помощ, издаване на документи свързани с дейността, предписване на лабораторни и друг вид изследвания, лекарства, медицински пособия, медицински дейности и манипулации. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТУНЧАР ФАИК ЮСУФ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ниязи Касимов Ниязиев 60.00 лв - 60.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Сесил Маремова Басриева 40.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Медицински център Езерово ООД на латиница ""Medical center Ezerovo"" с ЕИК/ПИК 206041810 е основана на 28 Февруари 2020 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Медико-дентален център Езерово", но на 13 Август 2020 година то бива сменено на сегашното "Медицински център Езерово". Седалището на компанията се намира в с. Езерово, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-02-28
Регистрация на фирмата

2020-08-13
Промяна наименование
Името се сменя от Медико-дентален център Езерово на Медицински център Езерово
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на специализирана извънболнична медико-дентална помощ по смисъла на чл. 16 от ЗЛЗ и извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медико-дентална дейност и за обслужване на пациенти по смисъла на чл. 3, ал. 4 от ЗЛЗ, като диагностика, лечение, рехабилитация на болни, профилактични прегледи и имунизации, експертизи за временна нетрудоспособност, насочване на пациенти за специализирана медико-дентална консултативна и болнична помощ, издаване на документи свързани с дейността, предписване на лабораторни и друг вид изследвания, лекарства, медицински пособия, медицински дейности и манипулации.
+ Осъществяване на специализирана извънболнична помощ по смисъла на чл. 16, ал. 1 от ЗЛЗ, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната дейност и за обслужване на пациенти по смисъла на чл. 3, ал. 4 от ЗЛЗ, като диагностика, лечение, рехабилитация на болни, профилактични прегледи и имунизации, експертизи за временна нетрудоспособност, насочване на пациенти за специализирана медицинска консултативна и болнична помощ, издаване на документи свързани с дейността, предписване на лабораторни и друг вид изследвания, лекарства, медицински пособия, медицински дейности и манипулации.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма