Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Корпорация за конструктивни анализи и проектиране ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206052632
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206052632 от 2020-03-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 10, 2020 17:07
Наименование
Корпорация за конструктивни анализи и проектиране
Транслитерация
STRUCTURAL ANALYSIS AND DESIGN CORPORATION LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ГАЛИЧИЦА, 26, ет. 5 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7018 - 8
Предмет на дейност
Комплексно и специализирано проектиране на сгради и съоръжения, строителство на сгради и съоръжения, контрол върху инвестиционни проекти, извършване на консултантска дейност в областта на инвест... Комплексно и специализирано проектиране на сгради и съоръжения, строителство на сгради и съоръжения, контрол върху инвестиционни проекти, извършване на консултантска дейност в областта на инвестиционното проектиране и изграждането на строителни обекти, специализирано програмно осигуряване. Геотехническо изследване и проектиране. Технически експертизи, устройствено планиране, покупка и продажба на стоки и други вещи или вещни права, оценка на недвижими имоти, рекламна, информационна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, организиране и водене на курсове, печатна и предпечатна дейност, обследване на сгради, научноизследователска дейност, сделки с недвижимо имущество, както и всяка друга дейност и/или услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ВАРАДИНОВ ВАРАДИНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ВАРАДИНОВ ВАРАДИНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Корпорация за конструктивни анализи и проектиране ЕООД на латиница "STRUCTURAL ANALYSIS AND DESIGN CORPORATION LTD." с ЕИК/ПИК 206052632 е основана на 10 Март 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-03-10
Регистрация на фирмата

2020-03-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206052632 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-02-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, ГАЛИЧИЦА, 26, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ГАЛИЧИЦА, 26, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Комплексно и специализирано проектиране на сгради и съоръжения, строителство на сгради и съоръжения, контрол върху инвестиционни проекти, извършване на консултантска дейност в областта на инвестиционното проектиране и изграждането на строителни обекти, специализирано програмно осигуряване. Геотехническо изследване и проектиране. Технически експертизи, устройствено планиране, покупка и продажба на стоки и други вещи или вещни права, оценка на недвижими имоти, рекламна, информационна и имлресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, организиране и водене на курсове, печатна и предпечатна дейност, обследване на сгради, научноизследователска дейност, сделки с недвижимо имущество, както и всяка друга дейност и/или услуги, които не са забранени от закона.
+ Комплексно и специализирано проектиране на сгради и съоръжения, строителство на сгради и съоръжения, контрол върху инвестиционни проекти, извършване на консултантска дейност в областта на инвестиционното проектиране и изграждането на строителни обекти, специализирано програмно осигуряване. Геотехническо изследване и проектиране. Технически експертизи, устройствено планиране, покупка и продажба на стоки и други вещи или вещни права, оценка на недвижими имоти, рекламна, информационна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, организиране и водене на курсове, печатна и предпечатна дейност, обследване на сгради, научноизследователска дейност, сделки с недвижимо имущество, както и всяка друга дейност и/или услуги, които не са забранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма