Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРАТИА КЛИНИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206057782
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206057782 от 2022-12-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 13, 2020 11:41
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРАТИА КЛИНИК
Транслитерация
Medical Centre Pratia Clinic EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Фредерик Жолио Кюри, 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
86.10 - Дейност на болници
Предмет на дейност
Клинични проучвания, извършване на специализирана извънболнична помощ съгласно Закона за лечебните заведения, а ако се изисква разрешителен режим, след издаването на съответното разрешение или л... Клинични проучвания, извършване на специализирана извънболнична помощ съгласно Закона за лечебните заведения, а ако се изисква разрешителен режим, след издаването на съответното разрешение или лиценз, включително но не само диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, деспансеризация, извършване на медицински дейности и манипулации, извършване на профилактични прегледи и имунизации, лабораторни и други видове изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, и всяка друга дейност, незабранена от Закона за лечебните заведения. извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите, извършване на клинични изпитвания на лекарствени продукти. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИРОСЛАВ ВЕЛЕВ СТОЯНОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Пратиа България (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРАТИА КЛИНИК ЕООД на латиница "Medical Centre Pratia Clinic EOOD" с ЕИК/ПИК 206057782 е основана на 13 Март 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЛЕО КЛИНИК", но на 9 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРАТИА КЛИНИК". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-03-13
Регистрация на фирмата

2020-11-04
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Извършване на специализирана извънболнична помощ съгласно Закона за лечебните заведения, а ако се изисква разрешителен режим, след издаването на съответното разрешение или лиценз, включително но не само диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, деспансеризация, извършване на медицински дейности и манипулации, извършване на профилактични прегледи и имунизации, лабораторни и други видове изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, научноизследователска и внедрителска дейност и всяка друга дейност, незабранена от Закона за лечебните заведения. извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите, извършване на клинични изпитвания на лекарствени продукти, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон.
+ Клинични проучвания, извършване на специализирана извънболнична помощ съгласно Закона за лечебните заведения, а ако се изисква разрешителен режим, след издаването на съответното разрешение или лиценз, включително но не само диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, деспансеризация, извършване на медицински дейности и манипулации, извършване на профилактични прегледи и имунизации, лабораторни и други видове изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, научноизследователска и внедрителска дейност и всяка друга дейност, незабранена от Закона за лечебните заведения. извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите, извършване на клинични изпитвания на лекарствени продукти.

2021-04-09
Промяна предмет на дейност
- Клинични проучвания, извършване на специализирана извънболнична помощ съгласно Закона за лечебните заведения, а ако се изисква разрешителен режим, след издаването на съответното разрешение или лиценз, включително но не само диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, деспансеризация, извършване на медицински дейности и манипулации, извършване на профилактични прегледи и имунизации, лабораторни и други видове изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, научноизследователска и внедрителска дейност и всяка друга дейност, незабранена от Закона за лечебните заведения. извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите, извършване на клинични изпитвания на лекарствени продукти.
+ Клинични проучвания, извършване на специализирана извънболнична помощ съгласно Закона за лечебните заведения, а ако се изисква разрешителен режим, след издаването на съответното разрешение или лиценз, включително но не само диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, деспансеризация, извършване на медицински дейности и манипулации, извършване на профилактични прегледи и имунизации, лабораторни и други видове изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, и всяка друга дейност, незабранена от Закона за лечебните заведения. извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите, извършване на клинични изпитвания на лекарствени продукти.

2022-12-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206057782 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-06-28

2023-10-17
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-11-09
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЛЕО КЛИНИК на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРАТИА КЛИНИК

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма