Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Еко Озон ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206089851
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206089851 от 2020-05-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 11, 2020 10:03
Наименование
Еко Озон
Транслитерация
ECO OZONЕ LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. България, 73 Виж на картата
Има 36 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Електронна търговия със стоки и услуги, разработка, внедряване и поддържане на софтуерни продукти и решения, търговия със софтуерни продукти и решения, услуги по подслоняване на интернет стран... Електронна търговия със стоки и услуги, разработка, внедряване и поддържане на софтуерни продукти и решения, търговия със софтуерни продукти и решения, услуги по подслоняване на интернет страници и интернет решения (хостинг), инженерингова дейност, консултантска дейност, рекламна дейност, агентство, ноу-хау, сделки с интелектуална собственост предоставяне на други услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОДНАРЕ ЙЕКАТЕРИНА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БОДНАРЕ ЙЕКАТЕРИНА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Еко Озон ЕООД на латиница "ECO OZONЕ LTD." с ЕИК/ПИК 206089851 е основана на 11 Май 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-05-11
Регистрация на фирмата

2020-05-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206089851 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-04-06

2022-11-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. "Николай Коперник", 29, ет. Партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. България, 73
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на стоки и услуги с машини, работещи с Озон. Дезинфекция и озониране с озонови генератори. Търговия на едро и дребно с озонови генератори. Проектиране и изграждане на озониращи системи за: бита, офиса, търговските помещения, хотели, ресторанти, административни и обществени сгради,училища, дневни центрове, старчески домове, болници и клиники, козметични, фитнес центрове, спортни зали, хотели,басейни, читалища, театри, кина,развлекателни центрове, санитарни помещения, складове, хладилници,помещения за зреене на колбаси,помещения за пакетиране на храни(растителни и животински), животновъдни ферми, бензиностанции, моторни превозни средства, самолети, влакове, озониране на питейни и отпадъчни води и други системи работещи с озон, след издаване на лиценз за дейностите, за които се изисква. Консултантски услуги, търговия, както и всякакви други услуги и дейности, които не са забранени от закона,след получаване на съответното разрешение или регистрация за дейностите, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим.
+ Електронна търговия със стоки и услуги, разработка, внедряване и поддържане на софтуерни продукти и решения, търговия със софтуерни продукти и решения, услуги по подслоняване на интернет страници и интернет решения (хостинг), инженерингова дейност, консултантска дейност, рекламна дейност, агентство, ноу-хау, сделки с интелектуална собственост предоставяне на други услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма