Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛФА БИЗНЕС ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206095203
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 14, 2020 14:48
Наименование
АЛФА БИЗНЕС ГРУП
Транслитерация
ALPHA BUSINESS GROUP
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Александър Велики", 66, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; финансови, данъчни и общо-икономически консултации и анализи; търговия с... Счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; финансови, данъчни и общо-икономически консултации и анализи; търговия с недвижими имоти; строително-предприемаческа дейност; покупка строеж и обзавеждане на имоти с цел продажба; външнотърговски сделки; търговски посредничество и представителство; туристическа, хотелиерска дейност; сделки с интелектуална собственост; производство и преработка на стоки с цел продажба; покупка на стоки и други вещи с цел продажба; превозни, комисионни и рекламни сделки, всякакъв вид търговски сделки, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стела Димова Иванова (свързан с 3 фирми)
Управител: Савина Миленова Иванова (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Савина Миленова Стоянова 2.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Стела Димова Иванова 2.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Савина Миленова Иванова (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
4 лева (4 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛФА БИЗНЕС ГРУП ООД на латиница "ALPHA BUSINESS GROUP" с ЕИК/ПИК 206095203 е основана на 14 Май 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 4 лева.

Хронология

2020-05-14
Регистрация на фирмата

2022-09-16
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила. Продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина; Внос и Износ; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Вътрешен и международен транспорт на пътници и товари след лиценз; Спедиторска дейност; Услуги, свързани с почистване на административни, жилищни сгради, промишлени обекти, домове, офиси; Посредничество при сделки с недвижими имоти; Строителство на жилищни и обществени сгради; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Шипмениджмънт, опериране на кораби след лиценз; Търговско представителство и посредничество; Хотелиерски, Туристически и Ресторантьорски услуги след лиценз; Консултански услуги, както и всякаква друга не забранена от закона търговска дейност в страната и в чужбина.
+ Счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; финансови, данъчни и общо-икономически консултации и анализи; търговия с недвижими имоти; строително-предприемаческа дейност; покупка строеж и обзавеждане на имоти с цел продажба; външнотърговски сделки; търговски посредничество и представителство; туристическа, хотелиерска дейност; сделки с интелектуална собственост; производство и преработка на стоки с цел продажба; покупка на стоки и други вещи с цел продажба; превозни, комисионни и рекламни сделки, всякакъв вид търговски сделки, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма