Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Алфа Инвесто ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206130294
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 15, 2020 17:00
Наименование
Алфа Инвесто
Транслитерация
Alfa Investo Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Персенк, 119, бл. 119, вх. A, ет. 15 Виж на картата
Предмет на дейност
Посредничество, търговия, изработване и разпространение на софтуерни/дигитални продукти и мобилни приложения, осъществяване на консултантска, рекламна и издателска дейност, провеждане на кон... Посредничество, търговия, изработване и разпространение на софтуерни/дигитални продукти и мобилни приложения, осъществяване на консултантска, рекламна и издателска дейност, провеждане на консултации, включително правни, бизнес и финансови, търговско представителство и посредничество, проектиране, финансиране и строеж , разработване и експлоатация на фотоволтаични инсталации за производство на електрическа енергия от възобновяеми електрически източници; продажба на електрическа енергия/след получаване на предвидените в нормативните актове решения/, търговия на едро и дребно, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Михаил Алексеев Ковачев (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ПЕТЯ АЛЕКСЕЕВА КОВАЧЕВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 20 фирми)
Съдружник: МИХАИЛ АЛЕКСЕЕВ КОВАЧЕВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Петя Алексеева Ковачева (свързан с 20 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Алфа Инвесто ООД на латиница "Alfa Investo Ltd." с ЕИК/ПИК 206130294 е основана на 15 Юни 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2020-06-15
Регистрация на фирмата

2021-12-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Козяк, 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Персенк, 119, бл. 119, вх. A, ет. 15
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Посредничество, търговия, и зработване и разпространение на софтуерни/дигитални продукти и мобилни приложения, осъществяване на консултантска, рекламна и издателска дейност, провеждане на консултации, включително правни, бизнес и финансови, търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона закона дейност.
+ Посредничество, търговия, изработване и разпространение на софтуерни/дигитални продукти и мобилни приложения, осъществяване на консултантска, рекламна и издателска дейност, провеждане на консултации, включително правни, бизнес и финансови, търговско представителство и посредничество, проектиране, финансиране и строеж , разработване и експлоатация на фотоволтаични инсталации за производство на електрическа енергия от възобновяеми електрически източници; продажба на електрическа енергия/след получаване на предвидените в нормативните актове решения/, търговия на едро и дребно, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма