Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Аристократи-93 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206131624
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 16, 2020 15:11
Наименование
Аристократи-93
Транслитерация
Aristokrati-93 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. КАЛИНА, 50 Виж на картата
Предмет на дейност
ПОКУПКА, ПРОДАЖБА И ПРЕРАБОТКА НА БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СРОДНИ НА ТЯХ, РАБОТА - ДОБИВАНЕ, ПРЕРАБОТВАНЕ И СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ ПО ЗАНЯТИЕ, СЛЕД ... ПОКУПКА, ПРОДАЖБА И ПРЕРАБОТКА НА БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СРОДНИ НА ТЯХ, РАБОТА - ДОБИВАНЕ, ПРЕРАБОТВАНЕ И СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ ПО ЗАНЯТИЕ, СЛЕД СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ. Производство на мека и корпусна мебел, търговска и външно търговска дейност с мебели и консумативи, обработка на дървесина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство. Строителство и строително-ремонтни дейности, търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакъв вид стоки, незабранени от закона, дистрибуция на стоки, транспортна дейност, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, рекламна и издателска дейност, посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЗГЮР ЮЛИЯНОВ ДЪЗДАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЮЗГЮР ЮЛИЯНОВ ДЪЗДАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Аристократи-93 ЕООД на латиница "Aristokrati-93 LTD" с ЕИК/ПИК 206131624 е основана на 16 Юни 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2020-06-16
Регистрация на фирмата

2023-12-07
Промяна предмет на дейност
- Производство на мека и корпусна мебел, търговска и външно търговска дейност с мебели и консумативи, обработка на дървесина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производствоСтроителство и строително-ремонтни дейности, търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакъв вид стоки, незабранени от закона, дистрибуция на стоки, транспортна дейност, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, рекламна и издателска дейност, посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ ПОКУПКА,ПРОДАЖБА И ПРЕРАБОТКА НА БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СРОДНИ НА ТЯХ, РАБОТА - ДОБИВАНЕ, ПРЕРАБОТВАНЕ И СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ ПО ЗАНЯТИЕ, СЛЕД СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ. Производство на мека и корпусна мебел, търговска и външно търговска дейност с мебели и консумативи, обработка на дървесина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство. Строителство и строително-ремонтни дейности, търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакъв вид стоки, незабранени от закона, дистрибуция на стоки, транспортна дейност, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, рекламна и издателска дейност, посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма