Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИНИЗИО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206133899
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 18, 2020 10:17
Наименование
ТИНИЗИО
Транслитерация
TINIZIO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. АКАД.ЙОРДАН ТРИФОНОВ, 5Б/703 Виж на картата
Предмет на дейност
Проектиране, монтаж и производство /сглобяване/ на мебели, търговия на едро и дребно с мебели; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, п... Проектиране, монтаж и производство /сглобяване/ на мебели, търговия на едро и дребно с мебели; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, интериорен дизайн, творчески надзор, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, търговско представителство, посредничество, комисионерство на български и чуждестранни физически и юридически лица, информационни и консултантски услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, за която не съществува изрична законова забрана и не се изисква разрешение от надлежен държавен орган преди съдебната регистрация на фирмата. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРТИН ГЕОРГИЕВ ВАСИЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРТИН ГЕОРГИЕВ ВАСИЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИНИЗИО ЕООД на латиница "TINIZIO" с ЕИК/ПИК 206133899 е основана на 18 Юни 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2020-06-18
Регистрация на фирмата

2021-01-18
Промяна предмет на дейност
- ПРОЕКТИРАНЕ, МОНТАЖ И ПРОИЗВОДСТВО /СГЛОБЯВАНЕ/ НА МЕБЕЛИ, ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН, ТВОРЧЕСКИ НАДЗОР, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОНЕРСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ИНФОРМАЦИОННИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЕ СЪЩЕСТВУВА ИЗРИЧНА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА И НЕ СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НАДЛЕЖЕН ДЪРЖАВЕН ОРГАН ПРЕДИ СЪДЕБНАТА РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМАТА.
+ Проектиране, монтаж и производство /сглобяване/ на мебели, търговия на едро и дребно с мебели; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, интериорен дизайн, творчески надзор, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, търговско представителство, посредничество, комисионерство на български и чуждестранни физически и юридически лица, информационни и консултантски услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, за която не съществува изрична законова забрана и не се изисква разрешение от надлежен държавен орган преди съдебната регистрация на фирмата.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма