Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

На Пица Наполетана България ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206140623
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206140623 от 2020-08-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 24, 2020 11:50
Наименование
На Пица Наполетана България
Транслитерация
Na Pizza Napoletana Bulgaria Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул."Стефан Караджа", 7, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и на дребно в страната и в чужбина, на всякакви видове хранителни стоки, включително и замразени и дълбокозамразени храни; ресторантьорски услуги; покупка на стоки или други вещи ... Търговия на едро и на дребно в страната и в чужбина, на всякакви видове хранителни стоки, включително и замразени и дълбокозамразени храни; ресторантьорски услуги; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на дребно, включително и онлайн, и доставка на всякакви видове вино и спиртни напитки, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; консултантска, вътрешно и външнотърговска дейност, комисионни, спедиционни услуги и агентство, складова и лизингова дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАТРИК ПАУЛЕТТО (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПАТРИК ПАУЛЕТТО 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРТЕ ХОЛДИНГ АД 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТРЕНТА ТРЕ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма На Пица Наполетана България ЕООД на латиница "Na Pizza Napoletana Bulgaria Ltd." с ЕИК/ПИК 206140623 е основана на 24 Юни 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "УАЙНЛИВЪРИ БЪЛГАРИЯ", но на 4 Ноември 2022 година то бива сменено на сегашното "На Пица Наполетана България". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-06-24
Регистрация на фирмата

2020-08-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206140623 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-10-01
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2022-11-04
Промяна наименование
Името се сменя от УАЙНЛИВЪРИ БЪЛГАРИЯ на На Пица Наполетана България
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно, включително и онлайн, и доставка на всякакви видове вино и спиртни напитки, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; консултантска, вътрешно и външнотърговска дейност, комисионни, спедиционни услуги и агентство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
+ Търговия на едро и на дребно в страната и в чужбина, на всякакви видове хранителни стоки, включително и замразени и дълбокозамразени храни; ресторантьорски услуги; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на дребно, включително и онлайн, и доставка на всякакви видове вино и спиртни напитки, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; консултантска, вътрешно и външнотърговска дейност, комисионни, спедиционни услуги и агентство, складова и лизингова дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

2022-12-29
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма