Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ННБ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206144326
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 26, 2020 14:04
Наименование
ННБ
Транслитерация
NNB LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Добри Войников, 8, ет. 1 Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
строителство; строително-ремонтни и довършителни дейности; изработка и реализация на интериорни и екстериорни проекти; изработка и монтаж на детски площадки, метални конструкции и еко строителство; ... строителство; строително-ремонтни и довършителни дейности; изработка и реализация на интериорни и екстериорни проекти; изработка и монтаж на детски площадки, метални конструкции и еко строителство; реставрация и консервация на културни ценности и паметници на културата; разработване и реализиране на други инвестиционни проекти; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни юридически лица; транспортни услуги; комисионни сделки; изработване и поддържане на софтуер; cдeлки c интелектуална собственост; продажба на стоки от собствено производство и препродажба на стоки; лицензионни сделки и всички други дейност незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Добриянов Нинов (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николай Добриянов Нинов (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ННБ ЕООД на латиница "NNB LTD" с ЕИК/ПИК 206144326 е основана на 26 Юни 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2020-06-26
Регистрация на фирмата

2020-07-29
Промяна предмет на дейност
- строителство; строително-ремонтни и довършителни дейности; изработка и реализация на интериорни и екстериорни проекти; разработване и реализиране на инвестиционни проекти; бизнес консултации; посредничество; комисионни сделки; консултантски услуги и други дейност незабранени със закон.
+ строителство; строително-ремонтни и довършителни дейности; изработка и реализация на интериорни и екстериорни проекти; изработка и монтаж на детски площадки, метални конструкции и еко строителство; реставрация и консервация на културни ценности и паметници на културата; разработване и реализиране на други инвестиционни проекти; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни юридически лица; транспортни услуги; комисионни сделки; изработване и поддържане на софтуер; cдeлки c интелектуална собственост; продажба на стоки от собствено производство и препродажба на стоки; лицензионни сделки и всички други дейност незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма