Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Частна Детска Градина Пламъчета ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206145976
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 29, 2020 15:03
Наименование
Частна Детска Градина Пламъчета
Транслитерация
PERSING LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, СВЕТЛА, 48А Виж на картата
Предмет на дейност
Дейност на частна детска градина, образование и обучение, както и всяка друга, съпътстваща и относима към дейността на тази частна детска градина дейност, която не е забранена от закона. друже... Дейност на частна детска градина, образование и обучение, както и всяка друга, съпътстваща и относима към дейността на тази частна детска градина дейност, която не е забранена от закона. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕНА МИРОСЛАВОВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕНА МИРОСЛАВОВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Частна Детска Градина Пламъчета ЕООД на латиница "PERSING LTD" с ЕИК/ПИК 206145976 е основана на 29 Юни 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПЪРСАЙН", но на 15 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "Частна Детска Градина Пламъчета". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2020-06-29
Регистрация на фирмата

2023-08-15
Промяна наименование
Името се сменя от ПЪРСАЙН на Частна Детска Градина Пламъчета
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 416, вх. Ж, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, СВЕТЛА, 48А
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно в страната и чужбина, ресторантьорство, продуцентска и образователна дейност в областта на изкуството, разработка на софтуер, внос, износ, търговско представителство, посредничество, лизинг, туризьм, складова, дистрибуторска, транспортна и спедиторска дейност, реклама, както други дейности и услуги, незабранени от закона.
+ Дейност на частна детска градина, образование и обучение, както и всяка друга, съпътстваща и относима към дейността на тази частна детска градина дейност, която не е забранена от закона. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма