Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Спортен клуб Максима - спорт за всички ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206151908
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 3, 2020 15:05
Наименование
Спортен клуб Максима - спорт за всички
Транслитерация
Sports club Maxima - sport for everyone EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. 719, 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Организиране на спортни занимания и практикуване на физическа активност под мотото "Спорт за всички" по тенис на корт, плуване, гимнастика, спортна анимация, голф, ски и конен спорт. Предост... Организиране на спортни занимания и практикуване на физическа активност под мотото "Спорт за всички" по тенис на корт, плуване, гимнастика, спортна анимация, голф, ски и конен спорт. Предоставяне на спортни услуги, организиране и провеждане на тренировъчна дейност. След съответна регистрация Спортният клуб ще осъществява и организира състезателна дейност и ще организира спортни състезания след одобряване от съответната спортна федерация, както и ще участва в спортни състезания при условия и по ред, определени от съответната спортна федерация. При условия и ред, определени със закон, спортният клуб може да кандидатства за финансиране и подпомагане с публични средства. Дейността на клуба може да включва и изграждане, придобиване, ползване и управление на спортни обекти, както и осъществяване на други дейности, свързани с развитие, популяризиране и насърчаване на физическата активност, физическото възпитание и спорта. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АННА АСЕНОВА УРЗАКОВА-СТАНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Анна Асенова Урзакова-Станчева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
700 лева (700 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Спортен клуб Максима - спорт за всички ЕООД на латиница "Sports club Maxima - sport for everyone EOOD" с ЕИК/ПИК 206151908 е основана на 3 Юли 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Спортен клуб Максима 2020", но на 13 Юли 2020 година то бива сменено на сегашното "Спортен клуб Максима - спорт за всички". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 700 лева.

Хронология

2020-07-03
Регистрация на фирмата

2020-07-13
Промяна наименование
Името се сменя от Спортен клуб Максима 2020 на Спортен клуб Максима - спорт за всички
Промяна предмет на дейност
- Организиране на спортни занимания и практикуване на физическа активност по тенис на корт, плуване, гимнастика, спортна анимация, голф, ски и конен спот. Предоставяне на спортни услуги, организиране и провеждане на тренировъчна дейност. След съответна регистрация Спортният клуб ще осъществява и организира състезателна дейност и ще организира спортни състезания след одобряване от съответната спортна федерация, както и ще участва в спортни състезания при условия и по ред, определени от съответната спортна федерация. При условия и ред, определени със закон, спортният клуб може да кандидатства за финансиране и подпомагане с публични средства. Дейността на клуба може да включва и изграждане, придобиване, ползване и управление на спортни обекти, както и осъществяване на други дейности, свързани с развитие, популяризиране и насърчаване на физическата активност, физическото възпитание и спорта.
+ Организиране на спортни занимания и практикуване на физическа активност под мотото "Спорт за всички" по тенис на корт, плуване, гимнастика, спортна анимация, голф, ски и конен спорт. Предоставяне на спортни услуги, организиране и провеждане на тренировъчна дейност. След съответна регистрация Спортният клуб ще осъществява и организира състезателна дейност и ще организира спортни състезания след одобряване от съответната спортна федерация, както и ще участва в спортни състезания при условия и по ред, определени от съответната спортна федерация. При условия и ред, определени със закон, спортният клуб може да кандидатства за финансиране и подпомагане с публични средства. Дейността на клуба може да включва и изграждане, придобиване, ползване и управление на спортни обекти, както и осъществяване на други дейности, свързани с развитие, популяризиране и насърчаване на физическата активност, физическото възпитание и спорта.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма