Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Силошия ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206158906
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206158906 от 2020-10-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 10, 2020 09:25
Наименование
Силошия
Транслитерация
"Celosia " Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, Бизнес Парк Варна, бл. Сграда 8, ет. 4 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дистрибуция на електронни книги, създаване на уеб сайтове и предлагане на абонаментни онлайн услуги както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при усл... Дистрибуция на електронни книги, създаване на уеб сайтове и предлагане на абонаментни онлайн услуги както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ема Давидова Суружон (свързан с 53 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Жеан Коравх Мимони (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Силошия ЕООД на латиница ""Celosia " Ltd" с ЕИК/ПИК 206158906 е основана на 10 Юли 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2020-07-10
Регистрация на фирмата

2020-10-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206158906 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-03-18
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- маркетинг афилиейт услуги, предоставяне на он-лайн маркетинг техники и методологии с цел привличане на ползватели и клиенти за различни индустрии; техническо консултиране и поддръжка; бизнес развитие, консултантски услуги, мениджмънт, търговско представителство и посредничество, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.
+ Дистрибуция на електронни книги, създаване на уеб сайтове и предлагане на абонаментни онлайн услуги както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.

2022-03-28
Заличаване управители

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма