Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РВС Метал ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206160633
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206160633 от 2020-08-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 13, 2020 10:22
Наименование
РВС Метал
Транслитерация
“RVS Metal” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Искърски пролом, 8 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия с метални профили, арматурна стомана и заготовка, изработка и проектиране на метални конструкции и детайли, внос и износ на метални профили и стомана, ремонтни дейности, търговия /п... търговия с метални профили, арматурна стомана и заготовка, изработка и проектиране на метални конструкции и детайли, внос и износ на метални профили и стомана, ремонтни дейности, търговия /покупко-продажба/ с недвижими имоти, онлайн търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, интернет продажби, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни услуги, продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност, както и други, незабранени от закон или неподлежащи на изрично лицензиране дейности. В случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Гергана Тодорова Тодорова (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Гергана Тодорова Тодорова (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РВС Метал ЕООД на латиница "“RVS Metal” Ltd." с ЕИК/ПИК 206160633 е основана на 13 Юли 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Лопессен Маркетинг", но на 16 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "РВС Метал". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2020-07-13
Регистрация на фирмата

2020-08-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206160633 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-05-16
Промяна наименование
Името се сменя от Лопессен Маркетинг на РВС Метал
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Богомил Райнов, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Искърски пролом, 8
Промяна предмет на дейност
- онлайн търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, интернет продажби, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни услуги, продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност, както и други, незабранени от закон или неподлежащи на изрично лицензиране дейности. В случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова.
+ търговия с метални профили, арматурна стомана и заготовка, изработка и проектиране на метални конструкции и детайли, внос и износ на метални профили и стомана, ремонтни дейности, търговия /покупко-продажба/ с недвижими имоти, онлайн търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, интернет продажби, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни услуги, продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност, както и други, незабранени от закон или неподлежащи на изрично лицензиране дейности. В случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма