Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АДАПТИВ РЕСАЙКЛИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206176854
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206176854 от 2020-08-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 28, 2020 13:40
Наименование
АДАПТИВ РЕСАЙКЛИНГ
Транслитерация
ADAPTIVE RECYCLING EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Лакатник, кв.12, № XI-94 Виж на картата
Код на икономическа дейност
38.32 - Рециклиране на сортирани отпадъци
Предмет на дейност
Управление на дейностите по събиране, съхраняване, транспортиране, предварително третиране, оползотворяване и/или обезвреждането на отпадъци от излезли от употреба гуми, като организация по ... Управление на дейностите по събиране, съхраняване, транспортиране, предварително третиране, оползотворяване и/или обезвреждането на отпадъци от излезли от употреба гуми, като организация по оползотворяване, съгласно чл. 11, ал. 4, т. 2 от ЗУО и след получаване на съответното разрешение; извършване на услуги в полза на лицата, които пускат на пазара гуми и отговарят за разделното събиране, съхраняването, транспортирането, оползотворяването и/или обезвреждането на излезли от употреба гуми, както и други дейности, свързани с осъществяването на основната дейност по управление на отпадъци от излезли от употреба гуми и постигането на съответните цели за оползотворяването им, както и всякакви съпътстващи и/или помощни дейности, незабранени от закона. Както и всякаква друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александър Валентинов Иванов (свързан с 79 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Александър Валентинов Иванов (свързан с 79 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АДАПТИВ РЕСАЙКЛИНГ ЕООД на латиница "ADAPTIVE RECYCLING EOOD" с ЕИК/ПИК 206176854 е основана на 28 Юли 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АДАПТИВ ЕЙ АЙ", но на 10 Ноември 2021 година то бива сменено на сегашното "АДАПТИВ РЕСАЙКЛИНГ". Седалището на компанията се намира в с. Лакатник, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2020-07-28
Регистрация на фирмата

2020-08-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206176854 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-11-10
Промяна наименование
Името се сменя от АДАПТИВ ЕЙ АЙ на АДАПТИВ РЕСАЙКЛИНГ
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност, разработване на модели на изкуствен интелект, аутсорсинг, разработване на продукти, управление и внедряване на технологии, системна интеграция, дигитална трансформация, бизнес операции и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Управление на дейностите по събиране, съхраняване, транспортиране, предварително третиране, оползотворяване и/или обезвреждането на отпадъци от излезли от употреба гуми, като организация по оползотворяване, съгласно чл. 11, ал. 4, т. 2 от ЗУО и след получаване на съответното разрешение; извършване на услуги в полза на лицата, които пускат на пазара гуми и отговарят за разделното събиране, съхраняването, транспортирането, оползотворяването и/или обезвреждането на излезли от употреба гуми, както и други дейности, свързани с осъществяването на основната дейност по управление на отпадъци от излезли от употреба гуми и постигането на съответните цели за оползотворяването им, както и всякакви съпътстващи и/или помощни дейности, незабранени от закона. Както и всякаква друга дейност незабранена от закона.

2022-08-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Уилям Гладстон, 30, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Лакатник, кв.12, № XI-94

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма