Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОрбитФлекс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206184930
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 5, 2020 11:28
Наименование
ОрбитФлекс
Транслитерация
"Toptek Global" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. Шумен, 7, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработване на софтуер, IT консултации, създаване и поддръжка на база данни, интернет оптимизации, проектиране, разработване и внедряване на програмни продукти и програмно-технически средст... Разработване на софтуер, IT консултации, създаване и поддръжка на база данни, интернет оптимизации, проектиране, разработване и внедряване на програмни продукти и програмно-технически средства и съответни услуги, инженеринг, Извършване на посредническа дейност по наемане и подбор на персонал за България и чужбина, Предоставяне на услуги на кол център, обслужване на клиенти чрез телефон и други средства за комуникация, комуникационни услуги, консултантски услуги за технологична информация и консултантски услуги, използващи информационни и комуникационни технологии при маркетинга на всички видове продукти. Провеждане на всякакъв вид промоции, реклами, директен маркетинг и проучване на пазара и общественото мнение по телефон и компютър; предоставяне на аутсорсинг; консултации и информация чрез компютърни мрежи, телефонни линии и всички други комуникационни медии, информационни, програмни, импресарски или други услуги; търговско представителство на местни или чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Дейностите, за които е необходимо лицензиране, се извършват след получаване на надлежен лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Умут Айдън (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Умут Айдън 3.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Яхя Тазегюл 7.00 лв - 70.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Габриел Анатолиев Георгиев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОрбитФлекс ООД на латиница ""Toptek Global" Ltd." с ЕИК/ПИК 206184930 е основана на 5 Август 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Топтек Глобал", но на 4 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "ОрбитФлекс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2020-08-05
Регистрация на фирмата

2021-12-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. "Плачковски манастир", 27
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 433, вх. 1, ет. 7
Промяна предмет на дейност
- Извършване на маркетинг услуги, административно и логистично обслужване, предоставяне на мениджмънт услуги, включително консултации и други услуги във връзка с корпоративно консултиране и консултиране във връзка със съответствието спрямо зададени критерии; Вътрешна и външнотърговска дейност; търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Дейностите за които е необходимо лицензиране се извършват след получаване на надлежен лиценз.
+ Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупко-продажба на МПС, административно и логистично обслужване, предоставяне на мениджмънт услуги, включително консултации и други услуги във връзка с корпоративно консултиране и консултиране във връзка със съответствието спрямо зададени критерии; вътрешна и външнотърговска дейност; търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; превоз на товари, карго и спедиторска дейност в страната и чужбина; организация и експлоатация на търговски обекти; покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид; осигуряване на складово съхранение на стоки; хотелиерски, рекламни услуги; маркетинг, интериорен дизайн, строителни и ремонтни дейности; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Дейностите за които е необходимо лицензиране се извършват след получаване на надлежен лиценз.

2023-10-04
Промяна наименование
Името се сменя от Топтек Глобал на ОрбитФлекс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 433, вх. 1, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. Шумен, 7, вх. А, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупко-продажба на МПС, административно и логистично обслужване, предоставяне на мениджмънт услуги, включително консултации и други услуги във връзка с корпоративно консултиране и консултиране във връзка със съответствието спрямо зададени критерии; вътрешна и външнотърговска дейност; търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; превоз на товари, карго и спедиторска дейност в страната и чужбина; организация и експлоатация на търговски обекти; покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид; осигуряване на складово съхранение на стоки; хотелиерски, рекламни услуги; маркетинг, интериорен дизайн, строителни и ремонтни дейности; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Дейностите за които е необходимо лицензиране се извършват след получаване на надлежен лиценз.
+ Разработване на софтуер, IT консултации, създаване и поддръжка на база данни, интернет оптимизации, проектиране, разработване и внедряване на програмни продукти и програмно-технически средства и съответни услуги, инженеринг, Извършване на посредническа дейност по наемане и подбор на персонал за България и чужбина, Предоставяне на услуги на кол център, обслужване на клиенти чрез телефон и други средства за комуникация, комуникационни услуги, консултантски услуги за технологична информация и консултантски услуги, използващи информационни и комуникационни технологии при маркетинга на всички видове продукти. Провеждане на всякакъв вид промоции, реклами, директен маркетинг и проучване на пазара и общественото мнение по телефон и компютър; предоставяне на аутсорсинг; консултации и информация чрез компютърни мрежи, телефонни линии и всички други комуникационни медии, информационни, програмни, импресарски или други услуги; търговско представителство на местни или чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Дейностите, за които е необходимо лицензиране, се извършват след получаване на надлежен лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма