Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АЛМЕДИКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206188034
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 7, 2020 12:18
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АЛМЕДИКА
Транслитерация
MEDICAL CENTER ALMEDICA ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 350, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 34 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика, диспанзеризация, предписване лаборатор... Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика, диспанзеризация, предписване лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност, домашни грижи и помощ за болни, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи свързани с дейността, насочване на пациенти за консултации и болнична помощ, медицински услуги свързани със здравето и безопасност на условията на труд, както и извършването на други медицински дейности и манипулации, организиране на здравно – просветна дейност. Извършване на търговски сделки, необходими за осъществяване на медицинските дейности и за обслужването на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иво Сашков Асенов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Иво Сашков Асенов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АЛМЕДИКА ЕООД на латиница "MEDICAL CENTER ALMEDICA ltd" с ЕИК/ПИК 206188034 е основана на 7 Август 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-08-07
Регистрация на фирмата

2021-11-11
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика, диспанзеризация, предписване лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност, домашни грижи и помощ за болни, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи свързани с дейността, насочване на пациенти за консултации и болнична помощ, медицински услуги свързани със здравето и безопасност на условията на труд, както и извършването на други медицински дейности и манипулации, организиране на здравно – просветна дейност. Извършване на търговски сделки, необходими за осъществяване на медицинските дейности и за обслужването на пациентите и всякакви други дейности, незабранени от закона.Всички дейности ще се извършват съгласно разпоредбите на действащото законодателство, а тези за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение – след получаването им.
+ Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика, диспанзеризация, предписване лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност, домашни грижи и помощ за болни, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи свързани с дейността, насочване на пациенти за консултации и болнична помощ, медицински услуги свързани със здравето и безопасност на условията на труд, както и извършването на други медицински дейности и манипулации, организиране на здравно – просветна дейност. Извършване на търговски сделки, необходими за осъществяване на медицинските дейности и за обслужването на пациентите.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма