Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛАЗОВ 96 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206194603
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206194603 от 2020-09-11 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
August 13, 2020 15:38
Наименование
ЛАЗОВ 96
Транслитерация
LAZOV 96
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Дупница, ул. Николаевска, 34, ет. 4 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговия с нови и употребявани автомобили и мотоциклети... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговия с нови и употребявани автомобили и мотоциклети; бартерни сделки; авторемонтна и автосервизна дейност; транспортна дейност в страната и в чужбина; онлайн търговия, препродажба на физически продукти по интернет; търговия на едро и на дребно; подбор и управление на човешки ресурси; рекламна и маркетингова дейност; консултантски услуги; внос и износ на стоки; сключване на различни видове търговски сделки за нуждите на осъществяваните дейности и за обслужване на клиенти; търговско представителство и посредничество, както и всяка друга незабранена от закона дейност. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Борислав Красимиров Лазов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Борислав Красимиров Лазов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛАЗОВ 96 ЕООД на латиница "LAZOV 96" с ЕИК/ПИК 206194603 е основана на 13 Август 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Дупница, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2020-08-13
Регистрация на фирмата

2020-09-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206194603 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2022-02-09
Промяна предмет на дейност
- Онлайн търговия, препродажба на физически продукти по интернет; търговия на едро и на дребно; подбор и управление на човешки ресурси; рекламна и маркетингова дейност; внос и износ на стоки; сключване на различни видове търговски сделки за нуждите на осъществяваните дейности и за обслужване на клиенти; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество, както и всяка друга незабранена от закона дейност. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация или лиценз.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговия с нови и употребявани автомобили и мотоциклети; бартерни сделки; авторемонтна и автосервизна дейност; транспортна дейност в страната и в чужбина; онлайн търговия, препродажба на физически продукти по интернет; търговия на едро и на дребно; подбор и управление на човешки ресурси; рекламна и маркетингова дейност; консултантски услуги; внос и износ на стоки; сключване на различни видове търговски сделки за нуждите на осъществяваните дейности и за обслужване на клиенти; търговско представителство и посредничество, както и всяка друга незабранена от закона дейност. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация или лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма