Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРЕЙС-10 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206208412
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206208412 от 2021-03-25 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 27, 2020 14:32
Наименование
ГРЕЙС-10
Транслитерация
GRACE-10
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Белица, Борис Клементиев, 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, търговия с бижута и дрехи, онлайн търговия с всякакви стоки и услуги, търговско предс... Добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, търговия с бижута и дрехи, онлайн търговия с всякакви стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, рекламна дейност, както и всяка друга дейност, разрешена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ПЕТРОВ ТОМОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ПЕТРОВ ТОМОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРЕЙС-10 ЕООД на латиница "GRACE-10" с ЕИК/ПИК 206208412 е основана на 27 Август 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Белица, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2020-08-27
Регистрация на фирмата

2021-03-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206208412 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-04-02
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с всякакви вещи и стоки, ресторантьорство, туризъм и всякакви туристически дейности в страната и в чужбина, хотелиерство, търговия на тютюневи изделия и спиртни напитки, след получаване на необходимите разрешителни, производство на суровини и стоки, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, внос-износ, бартер, реекспорт, транспортни услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, дистрибуторски услуги, лицензионни сделки, рекламни, информационни, програмни, импресарски, счетоводни, консултантски и други услуги, производство и търговия със селскостопанска продукция и всички останали търговски дейности, незабранени със закон.
+ Добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, търговия с бижута и дрехи, онлайн търговия с всякакви стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, рекламна дейност, както и всяка друга дейност, разрешена от закона.

2021-08-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Белица, ВЛАДИМИР ПОПТОМОВ, 40
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Белица, Борис Клементиев, 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма