Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЮ УЕЛТ КЕПИТЪЛ БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206223340
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 11, 2020 12:41
Наименование
НЮ УЕЛТ КЕПИТЪЛ БГ
Транслитерация
NEW WEALTH CAPITAL BG
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Патриарх Евтимий, 31, ет. 1 Виж на картата
Има 37 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
рекламна, консултантска, маркетингова и информационна дейност, включително обучения за продажби, развитие на бизнеса, онлайн маркетинг, както и други услуги, свързани или свързани с осно... рекламна, консултантска, маркетингова и информационна дейност, включително обучения за продажби, развитие на бизнеса, онлайн маркетинг, както и други услуги, свързани или свързани с основните дейности, всички в съответствие с действащите разпоредби, както и извършването на всякакви необходими за осъществяването на тази дейност услуги, включително външна и вътрешна търговия, покупко-продажба на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, всякакви дейности, свързани с покупко-продажба, строителство и обзавеждане на недвижими имоти, както и други незабранени от закона дейности, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. В случай, че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване съответно на такова разрешение, лиценз или след извършване на такава регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тайлър Алфред Мърфи (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Тайлър Алфред Мърфи (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЮ УЕЛТ КЕПИТЪЛ БГ ЕООД на латиница "NEW WEALTH CAPITAL BG" с ЕИК/ПИК 206223340 е основана на 11 Септември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Питч Пърфект", но на 15 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "НЮ УЕЛТ КЕПИТЪЛ БГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-09-11
Регистрация на фирмата

2021-04-15
Промяна наименование
Името се сменя от Питч Пърфект на НЮ УЕЛТ КЕПИТЪЛ БГ
Промяна предмет на дейност
- Рекламна, консултантска, маркетингова и информационна дейност, включително обучение за продажби, развитие на бизнеса, онлайн маркетинг, както и други услуги, свързани или свързани с основните дейности, всички в съответствие с действащите разпоредби, както и извършването на всякакви необходими за осъществяването на тази дейност услуги, включително външна и вътрешна търговия, покупко-продажба на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид и други незабранени от закона дейности, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон дейност. В случай че изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване съответно на такова разрешение, лиценз или след извършване на такава регистрация.
+ рекламна, консултантска, маркетингова и информационна дейност, включително обучения за продажби, развитие на бизнеса, онлайн маркетинг, както и други услуги, свързани или свързани с основните дейности, всички в съответствие с действащите разпоредби, както и извършването на всякакви необходими за осъществяването на тази дейност услуги, включително външна и вътрешна търговия, покупко-продажба на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, всякакви дейности, свързани с покупко-продажба, строителство и обзавеждане на недвижими имоти, както и други незабранени от закона дейности, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. В случай, че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване съответно на такова разрешение, лиценз или след извършване на такава регистрация.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма