Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Флайшър Инвестмънт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206224345
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 14, 2020 09:38
Наименование
Флайшър Инвестмънт
Транслитерация
"FLYSHER INVESTMENT" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Цар Иван Шишман, 8, ет. 5 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, произво... Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; експертни и консултантски услуги; туристически услуги, търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, превозни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с интелектуална собственост; външнотърговски сделки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, както и всяка дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йоав-Авраам Нейман (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Йоав-Авраам Нейман (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Флайшър Инвестмънт ЕООД на латиница ""FLYSHER INVESTMENT" LTD" с ЕИК/ПИК 206224345 е основана на 14 Септември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-09-14
Регистрация на фирмата

2021-01-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, бул." България", 24, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Цар Иван Шишман, 8, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- покупка- строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; експертни и консултантски услуги; туристически услуги, търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, превозни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с интелектуална собственост; външнотърговски сделки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки.
+ Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; експертни и консултантски услуги; туристически услуги, търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, превозни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с интелектуална собственост; външнотърговски сделки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, както и всяка дейност, незабранена от закона.

2021-10-13
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма