Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УАН МЕДИА ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206226759
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 15, 2020 13:31
Наименование
УАН МЕДИА ГРУП
Транслитерация
ONE MEDIA GROUP LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. ВРАБЧА, 12Б, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Управление и сделки с права и обекти на интелектуална собственост, аудио-визуални и медийни услуги (след получаване на необходимите лицензни и разрешителни), покупка на стоки с цел препродажба, ... Управление и сделки с права и обекти на интелектуална собственост, аудио-визуални и медийни услуги (след получаване на необходимите лицензни и разрешителни), покупка на стоки с цел препродажба, разпространение на аудиовизуална продукция, посредничество с аудиовизуална продукция, рекламна, издателска и импресарска дейност, предоставяне на други услуги, свързани с гореспоменатите дейности, всякакъв вид производствена и търговска дейност, включително търговско представителство и комисионерство в страната и чужбина, както и предоставянето на всякакви други услуги (когато е необходимо, след получаването на разрешение и/ или лиценз), както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР МИЛЧЕВ ИВАНОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР МИЛЧЕВ ИВАНОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УАН МЕДИА ГРУП ЕООД на латиница "ONE MEDIA GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 206226759 е основана на 15 Септември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Н1 МЕДИА ГРУП", но на 3 Декември 2020 година то бива сменено на сегашното "УАН МЕДИА ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2020-09-15
Регистрация на фирмата

2020-12-03
Промяна наименование
Името се сменя от Н1 МЕДИА ГРУП на УАН МЕДИА ГРУП
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Управление и сделки с права и обекти на интелектуална собственост, аудио-визуални и медийни услуги (след получаване на необходимите лицензни и разрешителни), покупка на стоки с цел препродажба, разпространение на аудиовизуална продукция, посредничество с аудиовизуална продукция, рекламна, издателска и импресарска дейност, предоставяне на други услуги, свързани с гореспоменатите дейности, всякакъв вид производствена и търговска дейност, включително търговско представителство и комисионерство в страната и чужбина, както и предоставянето на всякакви други услуги (когато е необходимо, след получаването на разрешение и/ или лиценз), както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Управление и сделки с права и обекти на интелектуална собственост, аудио-визуални и медийни услуги (след получаване на необходимите лицензни и разрешителни), покупка на стоки с цел препродажба, разпространение на аудиовизуална продукция, посредничество с аудиовизуална продукция, рекламна, издателска и импресарска дейност, предоставяне на други услуги, свързани с гореспоменатите дейности, всякакъв вид производствена и търговска дейност, включително търговско представителство и комисионерство в страната и чужбина, както и предоставянето на всякакви други услуги (когато е необходимо, след получаването на разрешение и/ или лиценз), както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма