Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Лексит ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206227590
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 16, 2020 09:57
Наименование
Лексит
Транслитерация
LexIt Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. Русалка, 10 Виж на картата
Предмет на дейност
Бизнес консултиране, изработване на планове и стратегии за развитие, проучвания и анализи, предоставяне на правни консултации, експертно съдействие, организиране и провеждане на семинари, ... Бизнес консултиране, изработване на планове и стратегии за развитие, проучвания и анализи, предоставяне на правни консултации, експертно съдействие, организиране и провеждане на семинари, конференции и обучения, квалификационни курсове, маркетингова и рекламна дейност, рекламни, информационни, програмни, консултантски и други услуги, онлайн търговия, онлайн маркетинг, електронна реклама, интернет базирани дейности, посредническа дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, комисионни сделки и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИЛЯНА АНАСТАСОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИЛЯНА АНАСТАСОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Лексит ЕООД на латиница "LexIt Ltd." с ЕИК/ПИК 206227590 е основана на 16 Септември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-09-16
Регистрация на фирмата

2020-09-21
Промяна предмет на дейност
- Bизнес консултиране в сферата на гражданското, търговското, трудовото и административното право; експертно съдействие; организиране и провеждане на семинари, конференции и обучения; маркетингова и рекламна дейност и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Бизнес консултиране в сферата на гражданското, търговското, трудовото и административното право; експертно съдействие; организиране и провеждане на семинари, конференции и обучения; маркетингова и рекламна дейност и всяка друга дейност, незабранена със закон.

2021-05-07
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Бизнес консултиране в сферата на гражданското, търговското, трудовото и административното право; експертно съдействие; организиране и провеждане на семинари, конференции и обучения; маркетингова и рекламна дейност и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Бизнес консултиране, изработване на планове и стратегии за развитие, проучвания и анализи, предоставяне на правни консултации, експертно съдействие, организиране и провеждане на семинари, конференции и обучения, квалификационни курсове, маркетингова и рекламна дейност, рекламни, информационни, програмни, консултантски и други услуги, онлайн търговия, онлайн маркетинг, електронна реклама, интернет базирани дейности, посредническа дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, комисионни сделки и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма