Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЕЦ СТАРО СЕЛО ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206240171
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206240171 от 2023-06-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 28, 2020 14:52
Наименование
ФЕЦ СТАРО СЕЛО
Транслитерация
FETS STARO SELO LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Коледница, 9 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и продажба на енергия от възобновяеми енергийни източници, консултантска дейност в областта на финансите, счетоводството, селското стопанство и енергетиката, информационни услуги,... Производство и продажба на енергия от възобновяеми енергийни източници, консултантска дейност в областта на финансите, счетоводството, селското стопанство и енергетиката, информационни услуги, търговия на едро и дребно с промишлени, селскостопански стоки, стоки за бита, текстил, конфекция и ел. енергия в страната и чужбина; външна и вътрешна търговия; транспортна дейност; разкриване на магазини и складове; лизингови, бартерни, комисионни и посреднически сделки; строителна и ремонтна дейност; туристическа дейност, хотелиерство; разкриване на кафе-барове, ресторанти, както и всякакви други дейности, позволени от закона.Всички дейности, за които се изисква уведомителен, разрешителен, лицензионен или какъвто и да било друг специален режим, ще се извършват след издаването на документ, удостоверяващ съответното обстоятелство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕСЕЛКА ТОНКОВА ЕНЧЕВА (свързан с 12 фирми)
Съдружник: “ВЕСТОНЕЛ” ЕООД 20.00 лв - 20.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: АТАНАС ЙОРДАНОВ ЕНЧЕВ 80.00 лв - 80.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТОНИ АТАНАСОВ ЕНЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЕЦ СТАРО СЕЛО ООД на латиница "FETS STARO SELO LTD" с ЕИК/ПИК 206240171 е основана на 28 Септември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПАУЪРАД БЪЛГАРИЯ", но на 19 Май 2021 година то бива сменено на сегашното "ФЕЦ СТАРО СЕЛО". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-09-28
Регистрация на фирмата

2021-05-19
Промяна наименование
Името се сменя от ПАУЪРАД БЪЛГАРИЯ на ФЕЦ СТАРО СЕЛО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Русалка, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Коледница, 9
Промяна предмет на дейност
- Маркетинг, реклама, консултинг, франчайзинг и лизинг; консултантска дейност в областта на финансите и счетоводството, информационни и програмни услуги, търговия на едро и дребно с промишлени, селскостопански стоки; инвестиции в движима и недвижима собственост и търговия с недвижими имоти; търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; проектантска, строителна и строително-ремонтна дейност; търговия с горива, гориво-смазочни материали и газ пропан-бутан; извършване на шивашка дейност; външна и вътрешна търговия; транспортна дейност в страната и чужбина със собствен и нает транспорт; разкриване на магазини и складове; туристическа дейност, хотелиерство; разкриване на кафе-барове, ресторанти, мотели, както й всякакви други дейности позволени от законаВсички дейности, за които се изисква уведомителен, разрешителен, лицензионен или какъвто и да било друг специален режим, ще се извършват след издаването на документ, удостоверяващ съответното обстоятелство.
+ Производство и продажба на енергия от възобновяеми енергийни източници, консултантска дейност в областта на финансите, счетоводството, селското стопанство и енергетиката, информационни услуги, търговия на едро и дребно с промишлени, селскостопански стоки, стоки за бита, текстил, конфекция и ел. енергия в страната и чужбина; външна и вътрешна търговия; транспортна дейност; разкриване на магазини и складове; лизингови, бартерни, комисионни и посреднически сделки; строителна и ремонтна дейност; туристическа дейност, хотелиерство; разкриване на кафе-барове, ресторанти, както и всякакви други дейности, позволени от закона.Всички дейности, за които се изисква уведомителен, разрешителен, лицензионен или какъвто и да било друг специален режим, ще се извършват след издаването на документ, удостоверяващ съответното обстоятелство.

2023-03-14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2023-06-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206240171 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма