Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Юропа Винария ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206240207
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206240207 от 2020-11-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 28, 2020 14:57
Наименование
Юропа Винария
Транслитерация
Europa Vinarija Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, Търговска, 30 Виж на картата
Има 55 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
вътрешно и външнотърговска дейност- внос и износ на стоки от хранителната промишленост и предмети за бита, транспортна дейност в страната и в чужбина, производство, преработка, съхранение и тъ... вътрешно и външнотърговска дейност- внос и износ на стоки от хранителната промишленост и предмети за бита, транспортна дейност в страната и в чужбина, производство, преработка, съхранение и търговия с храни, промишлени стоки и стоки за бита, заведенията за хранене, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, бизнес дейност в страната и в чужбина, внос и износ, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тимотей Гарибович (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Тимотей Гарибович (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Юропа Винария ЕООД на латиница "Europa Vinarija Ltd" с ЕИК/ПИК 206240207 е основана на 28 Септември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХЕПИРЕЙС", но на 22 Октомври 2020 година то бива сменено на сегашното "Юропа Винария". Седалището на компанията се намира в гр. Кричим, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-09-28
Регистрация на фирмата

2020-10-13
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- производство и търговия със земеделски продукти, покупка и продажба на недвижими имоти, строителни дейности, отдаване под наем, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
+ вътрешно и външнотърговска дейност- внос и износ на стоки от хранителната промишленост и предмети за бита, транспортна дейност в страната и в чужбина, производство, преработка, съхранение и търговия с храни, промишлени стоки и стоки за бита, заведенията за хранене, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, бизнес дейност в страната и в чужбина, внос и износ, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.

2020-10-22
Промяна наименование
Името се сменя от ХЕПИРЕЙС на Юропа Винария

2020-11-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206240207 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма