Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Льо Комптоар Де Ла Жоалери Е Де Пиер Пресюз ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206265840
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206265840 от 2020-10-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 19, 2020 11:47
Наименование
Льо Комптоар Де Ла Жоалери Е Де Пиер Пресюз
Транслитерация
Le Comptoir de la Joaillerie et des Pierres Precieuses (COJEPP)
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Екзарх Йосиф, 93, партер Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Целта на компанията е в България, Европа, Мадагаскар и по света: Възстановяване, преобразуване, внос, износ на благородни метали, скъпоценни камъни и всички изделия от бижута, часовници,... Целта на компанията е в България, Европа, Мадагаскар и по света: Възстановяване, преобразуване, внос, износ на благородни метали, скъпоценни камъни и всички изделия от бижута, часовници, ювелирни изделия, златарски и порцеланови изделия, кристали, предмети на изкуството и подаръци. Проектиране, създаване и производство на бижута от благородни метали (злато, сребро, платина) и скъпоценни камъни. Покупка, продажба на едро и дребно по пощата, по интернет, в магазини и по домовете на благородни метали, скъпоценни камъни и всякакви бижута, часовници и бижута.И като цяло, всички промишлени, търговски, граждански сделки с дижими и недвижими вещи, които могат да бъдат пряко или непряко свързани с предмета на дейност или с други подобни или свързани цели, които могат да насърчат неговото разширяване или развитие, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Патрис Бернард Жозеф Дадю (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛИТ КОНСУЛТИНГ СТРАТЕЖИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Льо Комптоар Де Ла Жоалери Е Де Пиер Пресюз ЕООД на латиница "Le Comptoir de la Joaillerie et des Pierres Precieuses (COJEPP)" с ЕИК/ПИК 206265840 е основана на 19 Октомври 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТРАТЕЖИ Д ИНВЕСТИСМАН ИМОБИЛИЕ 1", но на 18 Октомври 2021 година то бива сменено на сегашното "Льо Комптоар Де Ла Жоалери Е Де Пиер Пресюз". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-10-19
Регистрация на фирмата

2020-10-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206265840 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-10-18
Промяна наименование
Името се сменя от СТРАТЕЖИ Д ИНВЕСТИСМАН ИМОБИЛИЕ 1 на Льо Комптоар Де Ла Жоалери Е Де Пиер Пресюз
Промяна предмет на дейност
- Компанията цели, както в България, така и в Европа и по света да:Извършва за себе си, като подизпълнител, при участие или от името на трети лица, физически или юридически, всички сделки за покупко-продажба на сгради, къщи, земя, както и ремонт и строителство всички недвижими имоти, също и отдаване на всички видове недвижими имоти под наем, покупка и продажба на различно оборудване и материали, както и всякакви международни операции по внос-износ.И като цяло, всички промишлени, търговски, финансови, граждански, сделки с движими вещи или недвижими имоти, които могат да се отнасят пряко или косвено до корпоративната цел или до подобни или свързани обекти, които могат да насърчат нейното разширяване или развитие, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Целта на компанията е в България, Европа, Мадагаскар и по света: Възстановяване, преобразуване, внос, износ на благородни метали, скъпоценни камъни и всички изделия от бижута, часовници, ювелирни изделия, златарски и порцеланови изделия, кристали, предмети на изкуството и подаръци. Проектиране, създаване и производство на бижута от благородни метали (злато, сребро, платина) и скъпоценни камъни. Покупка, продажба на едро и дребно по пощата, по интернет, в магазини и по домовете на благородни метали, скъпоценни камъни и всякакви бижута, часовници и бижута.И като цяло, всички промишлени, търговски, граждански сделки с дижими и недвижими вещи, които могат да бъдат пряко или непряко свързани с предмета на дейност или с други подобни или свързани цели, които могат да насърчат неговото разширяване или развитие, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма