Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Амбулаторна индивидуална практика за специализирана медицинска дейност по дерматология и венерология НЕДАМЕД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206272742
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 23, 2020 08:17
Наименование
Амбулаторна индивидуална практика за специализирана медицинска дейност по дерматология и венерология НЕДАМЕД
Транслитерация
"Ambulatory Individual practice for specialized medical aid in Dermatology and Venereology NEDAMED" Ltd
Оборот
41,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 203, вх. Д Виж на картата
Има 44 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Диагностично-лечебна, профилактична, консултативна, медико-естетична, експертна и научно-изследователска и медицинска дейност чрез извършване на: амбулаторни прегледи, домашни посещения, н... Диагностично-лечебна, профилактична, консултативна, медико-естетична, експертна и научно-изследователска и медицинска дейност чрез извършване на: амбулаторни прегледи, домашни посещения, назначаване на лечение, извършване на контролни прегледи, диспансеризация на хронично болни пациенти, извършване и назначаване на изследвания, извършване на дерматологични манипулации и малки дермато-хирургични операции. Извършване на дермато-естетични процедури и манипулации. Издаване на медицински направления за хоспитализация, рехабилитация, санаториално лечение и прегледи от други специалисти. Издаване на документи за временна нетрудоспособност и талони и протоколи за ЛКК. Извършване на клинични проучвания на нови лекарствени средства и устройства. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИНА МИЛКОВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРИСТИНА МИЛКОВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 41,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Амбулаторна индивидуална практика за специализирана медицинска дейност по дерматология и венерология НЕДАМЕД ЕООД на латиница ""Ambulatory Individual practice for specialized medical aid in Dermatology and Venereology NEDAMED" Ltd" с ЕИК/ПИК 206272742 е основана на 23 Октомври 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Амбулаторна индивидуална практика за специализирана дейност по дерматология и венерология НЕДАМЕД", но на 29 Декември 2020 година то бива сменено на сегашното "Амбулаторна индивидуална практика за специализирана медицинска дейност по дерматология и венерология НЕДАМЕД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 41,000 лв.

Хронология

2020-10-23
Регистрация на фирмата

2020-12-29
Промяна наименование
Името се сменя от Амбулаторна индивидуална практика за специализирана дейност по дерматология и венерология НЕДАМЕД на Амбулаторна индивидуална практика за специализирана медицинска дейност по дерматология и венерология НЕДАМЕД
Промяна предмет на дейност
- Диагностично-лечебна, профилактична, консултативна, медико-естетична, експертна и научно-изследователска дейност чрез извършване на: амбулаторни прегледи, домашни посещения, назначаване на лечение, извършване на контролни прегледи, диспансеризация на хронично болни пациенти, извършване и назначаване на изследвания, извършване на дерматологични манипулации и малки дермато-хирургични операции. Извършване на дермато-естетични процедури и манипулации. Издаване на медицински направления за хоспитализация, рехабилитация, санаториално лечение и прегледи от други специалисти. Издаване на документи за временна нетрудоспособност и талони и протоколи за ЛКК. Извършване на клинични проучвания на нови лекарствени средства и устройства както и всякаква друга дейност разрешена от българското законодателство и непротиворечаша на статута на това юридическо лице.
+ Диагностично-лечебна, профилактична, консултативна, медико-естетична, експертна и научно-изследователска и медицинска дейност чрез извършване на: амбулаторни прегледи, домашни посещения, назначаване на лечение, извършване на контролни прегледи, диспансеризация на хронично болни пациенти, извършване и назначаване на изследвания, извършване на дерматологични манипулации и малки дермато-хирургични операции. Извършване на дермато-естетични процедури и манипулации. Издаване на медицински направления за хоспитализация, рехабилитация, санаториално лечение и прегледи от други специалисти. Издаване на документи за временна нетрудоспособност и талони и протоколи за ЛКК. Извършване на клинични проучвания на нови лекарствени средства и устройства.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма