Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЪТЪН БРАДЪРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206279854
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 29, 2020 09:07
Наименование
БЪТЪН БРАДЪРС
Транслитерация
"Button Brothers"
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, "Драгалевска", 32, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Код на икономическа дейност
45.11 - Търговия с леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всички видове стоки на леката и хранително-вкусовата промишленост. Покупка на нови и употребявани автомобили с цел препродажба в страната и чужбина, рем... Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всички видове стоки на леката и хранително-вкусовата промишленост. Покупка на нови и употребявани автомобили с цел препродажба в страната и чужбина, ремонт на автомобили, автотенекиджииски услуги, лизинг на автомобили, отдаване под наем на автомобили, извършване на авто-техническа експертиза по щети, при покупко-продажба, за застрахователни цели и др. Извършване на годишни технически прегледи на моторни превозни средства. Всички видове лизингови, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически и рекламни, информационни, програмни и други услуги, строителство, ремонт и експлоатиране (включително отдаване под наем) на жилищни, промишлени и търговски сгради и помещения, покупко-продажба и управление на недвижими имоти; посредническа дейност при покупко-продажба на недвижими имоти; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредичество; проектиране, изграждане и управление на системи за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници, търговия с енергия и въобще всички незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТОНИО БОТЬОВ БОГДАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНТОНИО БОТЬОВ БОГДАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЪТЪН БРАДЪРС ЕООД на латиница ""Button Brothers"" с ЕИК/ПИК 206279854 е основана на 29 Октомври 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-10-29
Регистрация на фирмата

2021-12-09
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всички видове стоки на леката и хранително-вкусовата промишленост, лизингови, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически и рекламни, информационни, програмни и други услуги, строителство, ремонт и експлоатиране (включително отдаване под наем) на жилищни, промишлени и търговски сгради и помещения, покупко-продажба и управление на недвижими имоти; посредническа дейност при покупко-продажба на недвижими имоти; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредичество; проектиране, изграждане и управление на системи за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници, търговия с енергия и въобще всички незабранени от закона дейности.
+ Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всички видове стоки на леката и хранително-вкусовата промишленост. Покупка на нови и употребявани автомобили с цел препродажба в страната и чужбина, ремонт на автомобили, автотенекиджииски услуги, лизинг на автомобили, отдаване под наем на автомобили, извършване на авто-техническа експертиза по щети, при покупко-продажба, за застрахователни цели и др. Извършване на годишни технически прегледи на моторни превозни средства. Всички видове лизингови, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически и рекламни, информационни, програмни и други услуги, строителство, ремонт и експлоатиране (включително отдаване под наем) на жилищни, промишлени и търговски сгради и помещения, покупко-продажба и управление на недвижими имоти; посредническа дейност при покупко-продажба на недвижими имоти; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредичество; проектиране, изграждане и управление на системи за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници, търговия с енергия и въобще всички незабранени от закона дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма