Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕГА КОНСТРУКСИОН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206287915
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206287915 от 2020-11-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 5, 2020 09:01
Наименование
МЕГА КОНСТРУКСИОН
Транслитерация
"MEGA CONSTRUCTION" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. "Кирил и Методий", 18, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
42.11 - Строителство на автомагистрали, пътища и самолетни писти
Предмет на дейност
Строителство, извършване на всички видове строително-монтажни, довършителни и ремонтни работи в Република България и във всички страни в Европейския съюз /след издаване на разрешение, лиценз, ... Строителство, извършване на всички видове строително-монтажни, довършителни и ремонтни работи в Република България и във всички страни в Европейския съюз /след издаване на разрешение, лиценз, или след регистрация, ако се изисква от законодателството на съответната държава/, включително поставяне на гипскартон, фаянс, теракот, гранитогрес, паркет, ламинат, други стенни и подови покрития, боядисване, монтаж на прозорци, поставяне на хидроизолации, топлоизолации и шумоизолации, монтаж и ремонт на покриви, изграждане на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, други сгради и постройки. Вътрешна и външна търговия, внос и износ на алуминиева дограма, фаянсови плочки, теракот, гранитогрес, бои и лакове, панели, каменни, мраморни, бетонови изделия, облицовъчни материали, изолационни материали, и на всякакви видове строителни материали. Строителни услуги. Внос и износ на леки автомобили и бусове. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Търговско представителство и посредничество. Вътрешнотърговски, външнотърговски, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, програмни, информационни услуги, и всякакви други сделки и услуги, незабранени от законите и подзаконовите нормативни актове. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР ЙОРДАНОВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР ЙОРДАНОВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,500 лева (1,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕГА КОНСТРУКСИОН ЕООД на латиница ""MEGA CONSTRUCTION" Ltd." с ЕИК/ПИК 206287915 е основана на 5 Ноември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БРИЛЯНС НАЙЛС ИМПОРТ", но на 26 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "МЕГА КОНСТРУКСИОН". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 1,500 лева.

Хронология

2020-11-05
Регистрация на фирмата

2020-11-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206287915 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-04-26
Промяна наименование
Името се сменя от БРИЛЯНС НАЙЛС ИМПОРТ на МЕГА КОНСТРУКСИОН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. "Кирил и Методий", 32
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. "Кирил и Методий", 18, вх. А, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- вътрешна и външна търговия; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; хотелиерски и туристически услуги, рекламни, консултантски, информационни, програмни и други услуги; ресторантьорство; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Строителство, извършване на всички видове строително-монтажни, довършителни и ремонтни работи в Република България и във всички страни в Европейския съюз /след издаване на разрешение, лиценз, или след регистрация, ако се изисква от законодателството на съответната държава/, включително поставяне на гипскартон, фаянс, теракот, гранитогрес, паркет, ламинат, други стенни и подови покрития, боядисване, монтаж на прозорци, поставяне на хидроизолации, топлоизолации и шумоизолации, монтаж и ремонт на покриви, изграждане на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, други сгради и постройки. Вътрешна и външна търговия, внос и износ на алуминиева дограма, фаянсови плочки, теракот, гранитогрес, бои и лакове, панели, каменни, мраморни, бетонови изделия, облицовъчни материали, изолационни материали, и на всякакви видове строителни материали. Строителни услуги. Внос и износ на леки автомобили и бусове. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Търговско представителство и посредничество. Вътрешнотърговски, външнотърговски, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, програмни, информационни услуги, и всякакви други сделки и услуги, незабранени от законите и подзаконовите нормативни актове. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма