Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИРА ДЕНТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206303629
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 19, 2020 14:08
Наименование
ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИРА ДЕНТ
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Борис Арсов, 1, ет. партер Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Оказване на извънболнична помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други медицински изследвания,... Оказване на извънболнична помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други медицински изследвания, предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на центъра, предписване обема и вида на домашните грижи и помощ за болни, предписване лекарства, превързочни материали и медицински пособия, дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, посещение и лечение на болни по домовете им, когато състоянието на пациента налага това и извършване на сделки, необходими за осъществяване на извънболнична помощ за нуждите на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЙОРДАН КРУМОВ ДИМИТРОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Георги Гошев Гочев 20.00 лв - 20.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Вира Инвест 80.00 лв - 80.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИРА ДЕНТ ООД с ЕИК/ПИК 206303629 е основана на 19 Ноември 2020 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИРА ДЕНТ", но на 28 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИРА ДЕНТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-11-19
Регистрация на фирмата

2022-03-28
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИРА ДЕНТ на ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИРА ДЕНТ
Промяна предмет на дейност
- Оказване на специализирана извънболнична медицинска помощ и на първична и специализирана дентална помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други медицински изследвания, предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на центъра, предписване обема и вида на домашните грижи и помощ за болни, предписване лекарства, превързочни материали и медицински пособия, дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, посещение и лечение на болни по домовете им, когато състоянието на пациента налага това и извършване на сделки, необходими за осъществяване медицинска дейност на центъра и за нуждите на пациентите, както и всяка друга дейност, допустима от закона за лечебните заведения за медико-денталните центрове.
+ Оказване на първична дентална помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други медицински изследвания, предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на центъра, предписване обема и вида на домашните грижи и помощ за болни, предписване лекарства, превързочни материали и медицински пособия, дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, посещение и лечение на болни по домовете им, когато състоянието на пациента налага това и извършване на сделки, необходими за осъществяване на първичната дентална помощ за нуждите на пациентите.

2023-06-05
Заличаване управители

2023-06-07

2023-07-26
Промяна предмет на дейност
- Оказване на първична дентална помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други медицински изследвания, предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на центъра, предписване обема и вида на домашните грижи и помощ за болни, предписване лекарства, превързочни материали и медицински пособия, дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, посещение и лечение на болни по домовете им, когато състоянието на пациента налага това и извършване на сделки, необходими за осъществяване на първичната дентална помощ за нуждите на пациентите.
+ Оказване на извънболнична помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други медицински изследвания, предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на центъра, предписване обема и вида на домашните грижи и помощ за болни, предписване лекарства, превързочни материали и медицински пособия, дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, посещение и лечение на болни по домовете им, когато състоянието на пациента налага това и извършване на сделки, необходими за осъществяване на извънболнична помощ за нуждите на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма