Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОУТ БЪЛГАРИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206316975
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206316975 от 2023-09-28 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
December 3, 2020 09:21
Наименование
КОУТ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
COTE BULGARIA Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, 122, ет. 7 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Подбор на персонал за България/за чужбина и за морски дейности след лицензиране от агенция по заетостта, търговия на едро и дребно, консултантска дейност и услуги; търговия на едро и дребно с хран... Подбор на персонал за България/за чужбина и за морски дейности след лицензиране от агенция по заетостта, търговия на едро и дребно, консултантска дейност и услуги; търговия на едро и дребно с хранителни и селскостопански стоки, промишлени стоки, стоки за бита, ел.материали, строителни стоки; строително-монтажна и ремонтна дейност; производство и търговия със селскостопански продукти; създаване на център за работа с деца, развлекателни и парти услуги; сделки с интелектуална собственост; покупко продажба на недвижими имоти, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, франчайзинг, както и всяка друга дейност, чието извършване не е забранено от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ПЕТРОВ ЗАЕВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ЕЛИЦА АТАНАСОВА КРЪСТЕВА (свързан с 2 фирми)
Управител: ЛЮБОМИР КИРИЛОВ ДОНЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ЕЛИЦА АТАНАСОВА КРЪСТЕВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЛЮБОМИР КИРИЛОВ ДОНЧЕВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛИЦА АТАНАСОВА КРЪСТЕВА - ДОНЧЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОУТ БЪЛГАРИЯ ООД на латиница "COTE BULGARIA Ltd" с ЕИК/ПИК 206316975 е основана на 3 Декември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-12-03
Регистрация на фирмата

2023-09-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. "Княз Борис I", 72, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, 122, ет. 7
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговска дейност в страната и чужбина, включително по електронен път; търговско представителство и посредничество на юридически и физически лица, агентийски дейности; управление на търговски сделки и търговска администрация; дейност по предпечатна подготовка и издаване на печатни произведения; предоставяне на услуги по разработка и доработка на софтуерни и мобилни приложения, компютърен дизайн, онлайн маркетинг и реклама;технологични услуги и свързаните с тях изследователски и проектантски услуги; промишлени анализи и проучвания; консултантски услуги по целия предмет на дейност; сделки с интелектуална собственост;
+ Подбор на персонал за България/за чужбина и за морски дейности след лицензиране от агенция по заетостта, търговия на едро и дребно, консултантска дейност и услуги; търговия на едро и дребно с хранителни и селскостопански стоки, промишлени стоки, стоки за бита, ел.материали, строителни стоки; строително-монтажна и ремонтна дейност; производство и търговия със селскостопански продукти; създаване на център за работа с деца, развлекателни и парти услуги; сделки с интелектуална собственост; покупко продажба на недвижими имоти, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, франчайзинг, както и всяка друга дейност, чието извършване не е забранено от закона.

2023-09-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206316975 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2023-10-10

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма