Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФАНД ФАЙНЕНШЪЛ КОНСУЛТЪНСИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206320226
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 7, 2020 15:48
Наименование
ФАНД ФАЙНЕНШЪЛ КОНСУЛТЪНСИ
Транслитерация
FUND FINANCIAL CONSULTANCY LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, БУЛ. ДЖЕЙМС БАУЧЕР, 76А Виж на картата
Има 68 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно; създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми; работа с компютърна техника и технологии, информационни системи; търговско предст... Търговия на едро и дребно; създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми; работа с компютърна техника и технологии, информационни системи; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица; внос и износ с лицензионни и програмни продукти; вътрешен и международен туризъм; маркетингови и рекламни дейности, търговия и посредничество с недвижими имоти; жилищно и индустриално строителство, проектиране, инженерингова дейност. Инвестиционни услуги, брокерски услуги. Финансиране. Създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми, работа с компютърна техника и технологии, информационни системи, уеб дизайн, уеб решения, програмиране, разработка на софтуер и софтуерни решения, интернет услуги, електронна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуция, търговия с всякакви стоки и услуги, включително и със стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина. Консултантска дейност в областта на финансиране и изпълнение на платежни операции чрез електронни пари, разработване на финансови модели и управление на бизнес процеси, изготвяне и предоставяне на бизнес анализи, вътрешна и външнотърговска дейност. Разработка и управление на интернет облачни решения; мобилни приложения, интернет търговия; разработка и поддръжка на приложен софтуер и други софтуерни услуги; графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост; услуги за финансови технологии. Всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОРХАН АЛИШ ЮСЕИН (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ОРХАН АЛИШ ЮСЕИН (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФАНД ФАЙНЕНШЪЛ КОНСУЛТЪНСИ ЕООД на латиница "FUND FINANCIAL CONSULTANCY LTD." с ЕИК/ПИК 206320226 е основана на 7 Декември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2020-12-07
Регистрация на фирмата

2021-01-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. ПОЗИТАНО, 9, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, БУЛ. ДЖЕЙМС БАУЧЕР, 76А

2021-03-19
Промяна предмет на дейност
- СЪЗДАВАНЕ, РАЗРАБОТВАНЕ, ЛИЦЕНЗИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА СОФТУЕРНИ ПРОГРАМИ, РАБОТА С КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ, ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ, КОНСУЛТАЦИИ И ОБУЧЕНИЕ В СФЕРАТА НА КОМПЮТЪРНИТЕ УСЛУГИ И ИНТЕРНЕТ, ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДОСТАВКИ И УСЛУГИ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ВНОС И ИЗНОС С ЛИЦЕНЗИОННИ И ПРОГРАМНИ ПРОДУКТИ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ТУРИСТИЧЕСКИ И ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГОВИ И РЕКЛАМНИ ДЕЙНОСТИ, ТЪРГОВИЯ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ЖИЛИЩНО И ИНДУСТРИАЛНО СТРОИТЕЛСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ, И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми, работа с компютърна техника и технологии, информационни системи. Уеб дизайн, уеб решения, програмиране, разработка на софтуер и софтуерни решения, интернет услуги, електронна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуция, търговия с всякакви стоки и услуги, включително и със стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина. Консултантска дейност в областта на финансиране и изпълнение на платежни операции чрез електронни пари, разработване на финансови модели и управление на бизнес процеси, изготвяне и предоставяне на бизнес анализи, вътрешна и външнотърговска дейност. Разработка и управление на интернет облачни решения; мобилни приложения, интернет търговия; разработка и поддръжка на приложен софтуер и други софтуерни услуги; графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост; Всякакви други дейности, незабранени от закона.

2021-04-13
Промяна предмет на дейност
- Създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми, работа с компютърна техника и технологии, информационни системи. Уеб дизайн, уеб решения, програмиране, разработка на софтуер и софтуерни решения, интернет услуги, електронна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуция, търговия с всякакви стоки и услуги, включително и със стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина. Консултантска дейност в областта на финансиране и изпълнение на платежни операции чрез електронни пари, разработване на финансови модели и управление на бизнес процеси, изготвяне и предоставяне на бизнес анализи, вътрешна и външнотърговска дейност. Разработка и управление на интернет облачни решения; мобилни приложения, интернет търговия; разработка и поддръжка на приложен софтуер и други софтуерни услуги; графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост; Всякакви други дейности, незабранени от закона.
+ Търговия на едро и дребно; създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми; работа с компютърна техника и технологии, информационни системи; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица; внос и износ с лицензионни и програмни продукти; вътрешен и международен туризъм; маркетингови и рекламни дейности, търговия и посредничество с недвижими имоти; жилищно и индустриално строителство, проектиране, инженерингова дейност. Инвестиционни услуги, брокерски услуги. Финансиране. Създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми, работа с компютърна техника и технологии, информационни системи, уеб дизайн, уеб решения, програмиране, разработка на софтуер и софтуерни решения, интернет услуги, електронна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуция, търговия с всякакви стоки и услуги, включително и със стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина. Консултантска дейност в областта на финансиране и изпълнение на платежни операции чрез електронни пари, разработване на финансови модели и управление на бизнес процеси, изготвяне и предоставяне на бизнес анализи, вътрешна и външнотърговска дейност. Разработка и управление на интернет облачни решения; мобилни приложения, интернет търговия; разработка и поддръжка на приложен софтуер и други софтуерни услуги; графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост; услуги за финансови технологии. Всякакви други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма