Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Витоша Пойнт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206324986
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206324986 от 2020-12-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 11, 2020 10:16
Наименование
Витоша Пойнт
Транслитерация
Vitosha Point
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Могилата, 13-А, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Сделки по производство и продажба на PVC и алуминиева дограма, както и стъклопакети за битови и промишлени потребители; сделки по извършване на дистрибуция, продажба, монтаж, демонтаж и сервиз... Сделки по производство и продажба на PVC и алуминиева дограма, както и стъклопакети за битови и промишлени потребители; сделки по извършване на дистрибуция, продажба, монтаж, демонтаж и сервизиране на системи и устройства за PVC и алуминиева дограма. Сделки по представителство и дистрибуция на стоки и услуги на български и чуждестранни компании; сделки по извършване на транспортни услуги на товари; сделки по извършване на строително-монтажни услуги и ремонти; сделки по изграждане, експлоатация и цялостно управление на активи; Дейности в областта на инвестиции и управление на движими и недвижими имоти; рекламни, програмни и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красимира Христова Стоева (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВАН АНГЕЛОВ АЛЕКСИЕВ (свързан с 18 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: „ИБЕРА ПРОЕКТ“ ООД (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ОГИ КОМ ТРЕЙД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
110,410 лева (110,410 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Витоша Пойнт ЕООД на латиница "Vitosha Point" с ЕИК/ПИК 206324986 е основана на 11 Декември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 110,410 лева.

Хронология

2020-12-11
Регистрация на фирмата

2020-12-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206324986 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-03-17
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2021-07-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2022-10-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, 132-ра, 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Могилата, 13-А, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- управление на недвижими имоти, покупко-продажба, отдаване и преотдаване под наем, обзавеждане, ремонт, чистене, стопанисване, лизинг и други сделки с недвижими имоти, посреднически услуги при сделки с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, строителство на промишлени и граждански обекти, производство и вътрешна и външна търговия с промишлени, хранителни, селскостопански и битови стоки, хотелиерство, ресторантьорство, транспорт, рекламни, информационни, програмни и всякакъв вид други услуги, незабранени от закона, всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона.
+ Сделки по производство и продажба на PVC и алуминиева дограма, както и стъклопакети за битови и промишлени потребители; сделки по извършване на дистрибуция, продажба, монтаж, демонтаж и сервизиране на системи и устройства за PVC и алуминиева дограма. Сделки по представителство и дистрибуция на стоки и услуги на български и чуждестранни компании; сделки по извършване на транспортни услуги на товари; сделки по извършване на строително-монтажни услуги и ремонти; сделки по изграждане, експлоатация и цялостно управление на активи; Дейности в областта на инвестиции и управление на движими и недвижими имоти; рекламни, програмни и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма