Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕЧНОСТ - ПП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206345934
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 8, 2021 11:38
Наименование
ВЕЧНОСТ - ПП
Транслитерация
Vechnost - PP LTD
Оборот
17,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Гълъбово, СЛАВЯНСКА, 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Специализиран транспорт с линейка, извън този, осъществяван при спешна медицинска помощ, пожелание на граждани, имащи нужда от транспортиране от местопребиваването им до мед.заведение и обратно... Специализиран транспорт с линейка, извън този, осъществяван при спешна медицинска помощ, пожелание на граждани, имащи нужда от транспортиране от местопребиваването им до мед.заведение и обратно от медицинско заведение до в къщи или до мястото посочено от тях. Предоставяне на всякакъв вид Социални дейности.Обществени трапезарии, домашен социален патронаж, Домове за стари хора, сираци, хора изпаднали в тежко социално положение и зависимости, хора с физически увреждания хора с деменция, хоспис. Погребална агенция Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми. Външнотърговска и вътрешнотърговска дейност на дребно и едро с всички стоки, не забранени от закона. Внос и износ, реекспорт, бартерни сделки, покупки на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален вид, преработен или обработен вид, продажби на стоки от собствено производство, комисионни, спедиционни и лизйнгови сделки. Рекламна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица. Транспортна дейност в страната и чужбина. Предоставяне на хотелиерски услуги, туристически и рекламни, информационни, импресарски и консултантски услуги. Покупки, строеж и обзавеждане на недв. имоти и др. разрешени от закона и извършвани по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕНКА КУМАНОВА ДЮШЮНЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ПЕТЪР ВЕЛКОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ПЕНКА КУМАНОВА ДЮШЮНЕВА 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПЕТЪР ВЕЛКОВ ГЕОРГИЕВ 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 17,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕЧНОСТ - ПП ООД на латиница "Vechnost - PP LTD" с ЕИК/ПИК 206345934 е основана на 8 Януари 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Вечност - ПП", но на 24 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "ВЕЧНОСТ - ПП". Седалището на компанията се намира в гр. Гълъбово, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 17,000 лв.

Хронология

2021-01-08
Регистрация на фирмата

2023-05-24
Промяна наименование
Името се сменя от Вечност - ПП на ВЕЧНОСТ - ПП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Гълъбово, Славянска, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Гълъбово, СЛАВЯНСКА, 3
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на всякакъв вид социални дейности, обществени трапезарии, домашен социален патронаж, домове за стари хора, хора изпаднали в тежко социално положение и зависимости, хора с увреждания физически, хора с деменция, хоспис, погребална агенция, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност на дребно и едро с всички видове стоки, не забранени от закона, внос и износ, реекспорт, бартерни сделки. Покупки на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален вид, преработен или обработен вид. Продажби на стоки от собствено производство, комисионни, спедиционни и лизингови сделки. Рекламна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица. Транспортна дейност в страната и чужбина, предоставяне на хотелиерски услуги, туристически и рекламни, информационни, импресарски и консултантски услуги, покупки, строеж и обзавеждане на недвижими имоти.
+ Специализиран транспорт с линейка, извън този, осъществяван при спешна медицинска помощ, пожелание на граждани,имащи нужда от транспортиране от местопребиваването им до мед.заведение и обратно от медицинско заведение до в къщи или до мястото посочено от тях. Предоставяне на всякакъв вид Социални дейности.Обществени трапезарии, домашен социален патронаж,Домове за стари хора, сираци,хора изпаднали в тежко социално положение и зависимости, хора с физически увреждания хора с деменция, хоспис. Погребална агенция Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми. Външнотърговска и вътрешнотърговска дейност на дребно и едро с всички стоки, не забранени от закона. Внос и износ, реекспорт, бартерни сделки, покупки на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален вид, преработен или обработен вид, продажби на стоки от собствено производство,комисионни, спедиционни и лизйнгови сделки. Рекламна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица. Транспортна дейност в страната и чужбина. Предоставяне на хотелиерски услуги, туристически и рекламни, информационни, импресарски и консултантски услуги. Покупки,строеж и обзавеждане на недв. имоти и др. разрешени от закона и извършвани по търговски начин.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма