Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ШАНТЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206351047
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206351047 от 2021-01-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 13, 2021 10:00
Наименование
ШАНТЕ
Транслитерация
SHANTE EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. СЕЛИОЛУ, бл. 48А, ет. 2 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Вътрешна и външна търговска дейност; Извършване на търговски и правни сделки за своя и... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Вътрешна и външна търговска дейност; Извършване на търговски и правни сделки за своя и чужда сметка; Търговско представителство; Агентство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Маркетинг, Рекламна дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, след снабдяване със съответния лиценз/разрешително, ако подлежи на разрешителен режим. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Розалина Руменова Чолакова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РОЗАЛИНА РУМЕНОВА ЧОЛАКОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ШАНТЕ ЕООД на латиница "SHANTE EOOD" с ЕИК/ПИК 206351047 е основана на 13 Януари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИНТЕЗИС ЮРОП", но на 4 Юли 2022 година то бива сменено на сегашното "ШАНТЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2021-01-13
Регистрация на фирмата

2021-01-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206351047 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-07-04
Промяна наименование
Името се сменя от СИНТЕЗИС ЮРОП на ШАНТЕ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. СЕЛИОЛУ, бл. 48, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. СЕЛИОЛУ, бл. 48А, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Разработване и внедряване на софтуерни и хардуерни продукти; Разработване и внедряване на системи за управление, обработка и анализ на база данни; Проучване, проектиране, разработване, внедряване, реализация и поддръжка на информационно-технически системи; Изграждане на компютърни мрежи; Поддръжка и експлоатация на базов и приложен софтуер и хардуер; Консултантска и ескпертна дейност; Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Вътрешна и външна търговска дейност; Извършване на търговски и правни сделки за своя и чужда сметка; Търговско представителство; Агентство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Маркетинг, Рекламна дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, след снабдяване със съответния лиценз/разрешително, ако подлежи на разрешителен режим.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Вътрешна и външна търговска дейност; Извършване на търговски и правни сделки за своя и чужда сметка; Търговско представителство; Агентство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Маркетинг, Рекламна дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, след снабдяване със съответния лиценз/разрешително, ако подлежи на разрешителен режим.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма