Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛГАРИАНУУД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206357790
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206357790 от 2021-02-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 18, 2021 14:05
Наименование
БУЛГАРИАНУУД
Транслитерация
"BULGARIANWOOD" Ltd.
Оборот
40,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Смилян, ул. „Кирил Маджаров“, 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупко-продажба/търговия с обработен дървен материал и изделия (завършени продукти) от дърво; Проектиране, изработване, продажба и монтаж на мебели от дървесина и дървесни продукти; Ремонт и рест... Покупко-продажба/търговия с обработен дървен материал и изделия (завършени продукти) от дърво; Проектиране, изработване, продажба и монтаж на мебели от дървесина и дървесни продукти; Ремонт и реставрация на мебели от дървесина; Дърводобив, дървопреработване и търговия с дървесина и дървесни продукти; продажба на стоки от собствено производство; Покупко-продажба/търговия на дребно и едро със строителни материали, електрически инсталации и компоненти за изграждане на ел. инсталации, крепежни елементи и компоненти за монтаж, инструменти за строителство, инструменти и оборудване за автосервизи, Внос, износ и реекспорт; Транспортна дейност; Лизинг; Франчайзинг; Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Виктор Минчев Кашоков (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
„ИМПОРТ ХЛ" ООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 40,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛГАРИАНУУД ЕООД на латиница ""BULGARIANWOOD" Ltd." с ЕИК/ПИК 206357790 е основана на 18 Януари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Смилян, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 40,000 лв.

Хронология

2021-01-18
Регистрация на фирмата

2021-02-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206357790 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-03-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Смилян, Лиляна Димитрова, 11
+ БЪЛГАРИЯ, с. Смилян, ул. „Кирил Маджаров“, 3
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба/търговия с обработен дървен материал и изделия (завършени продукти) от дърво; Проектиране, изработване, продажба и монтаж на мебели от дървесина и дървесни продукти; Ремонт и реставрация на мебели от дървесина; Дърводобив, дървопреработване и търговия с дървесина и дървесни продукти; продажба на стоки от собствено производство; Внос, износ и реекспорт; Транспортна дейност; Лизинг; Франчайзинг; Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; както и всякакви други видове търговски дейности и услуги, които не са забранени от закона.
+ Покупко-продажба/търговия с обработен дървен материал и изделия (завършени продукти) от дърво; Проектиране, изработване, продажба и монтаж на мебели от дървесина и дървесни продукти; Ремонт и реставрация на мебели от дървесина; Дърводобив, дървопреработване и търговия с дървесина и дървесни продукти; продажба на стоки от собствено производство; Покупко-продажба/търговия на дребно и едро със строителни материали, електрически инсталации и компоненти за изграждане на ел. инсталации, крепежни елементи и компоненти за монтаж, инструменти за строителство, инструменти и оборудване за автосервизи, Внос, износ и реекспорт; Транспортна дейност; Лизинг; Франчайзинг; Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма