Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЯСЕА АГРО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206370001
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 26, 2021 14:51
Наименование
ЯСЕА АГРО
Транслитерация
IASEA AGRO LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, ул. КАМЧИЯ, 47 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Обработка на земеделска земя и производство на земеделски култури. Търговия със земеделски и аквакултури и продукти. Животновъдство, риболов и рибовъдство; Търговия с животински и рибни продукти. По... Обработка на земеделска земя и производство на земеделски култури. Търговия със земеделски и аквакултури и продукти. Животновъдство, риболов и рибовъдство; Търговия с животински и рибни продукти. Покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид както и осъществяване на всички други видове дейности в страната и чужбина не забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР АНГЕЛОВ СЛАВЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР АНГЕЛОВ СЛАВЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
40 лева (40 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЯСЕА АГРО ЕООД на латиница "IASEA AGRO LTD" с ЕИК/ПИК 206370001 е основана на 26 Януари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АСЕЯ ТРАВЕЛ", но на 10 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "ЯСЕА АГРО". Седалището на компанията се намира в гр. Монтана, а началният внесен капитал е в размер на 40 лева.

Хронология

2021-01-26
Регистрация на фирмата

2022-02-10
Промяна наименование
Името се сменя от АСЕЯ ТРАВЕЛ на ЯСЕА АГРО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, бл. 3, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, ул. КАМЧИЯ, 47
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО, ДИСТРИБУЦИЯ НА СТОКИ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН, А КОГАТО ИМА РЕГИСТРАЦИОНЕН ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ -СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕТО НА РЕГИСТРАЦИЯТА, СЪОТВЕТНО - СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗИ.
+ Обработка на земеделска земя и производство на земеделски култури. Търговия със земеделски и аквакултури и продукти. Животновъдство, риболов и рибовъдство; Търговия с животински и рибни продукти. Покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид както и осъществяване на всички други видове дейности в страната и чужбина не забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма