Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛИТ ТРАНСПОРТ ХОЛДИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206371516
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206371516 от 2021-02-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 27, 2021 14:01
Наименование
ЕЛИТ ТРАНСПОРТ ХОЛДИНГ
Транслитерация
ELITE TRANSPORT HOLDING Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, Любляна, 12 Виж на картата
Предмет на дейност
Транспортни услуги, превозни дейности и услуги на пътници и товари в страната и чужбина, спедиционни дейности и услуги, поставяне на ламиниран паркет и други подови настилки, други строителни ... Транспортни услуги, превозни дейности и услуги на пътници и товари в страната и чужбина, спедиционни дейности и услуги, поставяне на ламиниран паркет и други подови настилки, други строителни и довършителни работи, търговия с всякъкъв вид стоки и услуги в страната и чужбина, лизингова дейност, търговия с автомобили и резервни части за тях, внос, износ, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска, рекламна, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ЗЛАТАНОВСКИ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИВАН ЗЛАТАНОВСКИ 20.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: РОВЕР ДОРИАН 20.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
40 лева (40 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛИТ ТРАНСПОРТ ХОЛДИНГ ООД на латиница "ELITE TRANSPORT HOLDING Ltd." с ЕИК/ПИК 206371516 е основана на 27 Януари 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛИТ БОДЕН", но на 28 Октомври 2022 година то бива сменено на сегашното "ЕЛИТ ТРАНСПОРТ ХОЛДИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 40 лева.

Хронология

2021-01-27
Регистрация на фирмата

2021-02-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206371516 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-10-28
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛИТ БОДЕН на ЕЛИТ ТРАНСПОРТ ХОЛДИНГ
Промяна предмет на дейност
- Поставяне на ламиниран паркет и други подови настилки, други строителни и довършителни работи, търговия с всякакъв вид стоки и услуги в страната и чужбина, лизингова дейност, търговия с автомобили и резервни части за тях, внос, износ, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска, рекламна, транспортна дейност в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България.
+ Транспортни услуги, превозни дейности и услуги на пътници и товари в страната и чужбина, спедиционни дейности и услуги, поставяне на ламиниран паркет и други подови настилки, други строителни и довършителни работи, търговия с всякъкъв вид стоки и услуги в страната и чужбина, лизингова дейност, търговия с автомобили и резервни части за тях, внос, износ, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска, рекламна, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма