Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОДИ ТРЕЙД ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206373848
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206373848 от 2021-11-17 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 28, 2021 14:48
Наименование
БОДИ ТРЕЙД
Транслитерация
BODI TRADE LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, Панорамен път, 26 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Търговия на дребно с други хранителни стоки, Търговия на едро и дребно с автомобили и мотоциклети, Техническо обслужване и ремонт; Даване под наем и оперативен лизинг на автомобили; Производство,... Търговия на дребно с други хранителни стоки, Търговия на едро и дребно с автомобили и мотоциклети, Техническо обслужване и ремонт; Даване под наем и оперативен лизинг на автомобили; Производство, преработка и търговия със стоки и услуги; Всички дейности, незабранени от закон, при необходимост след разрешение от компетентен орган и при стриктно спазване на всички нормативни актове в Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЖИДАР ПЕТКОВ ПЕТКОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ДИАН ГОСПОДИНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: БОЖИДАР ПЕТКОВ ПЕТКОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДИАН ГОСПОДИНОВ ДИМИТРОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОДИ ТРЕЙД ООД на латиница "BODI TRADE LTD." с ЕИК/ПИК 206373848 е основана на 28 Януари 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Димитровград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2021-01-28
Регистрация на фирмата

2021-04-16
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ; ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОН, ПРИ НЕОБХОДИМОСТ СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕ ОТ КОМПЕТЕНТЕН ОРГАН.
+ Търговия на едро и дребно с автомобили и мотоциклети, техническо обслужване и ремонт; Даване под наем и оперативен лизинг на автомобили; Производство, преработка и търговия със стоки и услуги; Всички дейности, незабранени от закон, при необходимост след разрешение от компетентен орган и при стриктно спазване на всички нормативни актове в Република България.

2021-11-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, РОМЕН РОЛАН, 9, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, Панорамен път, 26
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с автомобили и мотоциклети, техническо обслужване и ремонт; Даване под наем и оперативен лизинг на автомобили; Производство, преработка и търговия със стоки и услуги; Всички дейности, незабранени от закон, при необходимост след разрешение от компетентен орган и при стриктно спазване на всички нормативни актове в Република България.
+ Търговия на дребно с други хранителни стоки, Търговия на едро и дребно с автомобили и мотоциклети, Техническо обслужване и ремонт; Даване под наем и оперативен лизинг на автомобили; Производство, преработка и търговия със стоки и услуги; Всички дейности, незабранени от закон, при необходимост след разрешение от компетентен орган и при стриктно спазване на всички нормативни актове в Република България.

2021-11-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206373848 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма