Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МВ Кепитъл Мениджмънт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206375219
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 29, 2021 12:29
Наименование
МВ Кепитъл Мениджмънт
Транслитерация
MB Capital Management Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. Св. Киприян, бл. 206А, вх. 2, ет. 5 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дейност, която ще бъде извършена по занятие без получаване на разрешителни и специални лицензии:консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въ... Дейност, която ще бъде извършена по занятие без получаване на разрешителни и специални лицензии:консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, свързани със сливания и покупка на предприятия - (дейност характеризираща се с финансово- стопански анализ на дружества и консултации относно сливания и придобивания на предприятия, без извършването на инвестиционни съвети);инвестиционни изследвания и финансови анализи или други форми на финансово стопански анализи, както и да извършва всякаква друга търговска дейност позволена от закона и за които не е предвиден специален режим на лицензиране, маркетингови услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Димитър Любомиров Мемов (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Димитър Любомиров Мемов (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МВ Кепитъл Мениджмънт ЕООД на латиница "MB Capital Management Ltd" с ЕИК/ПИК 206375219 е основана на 29 Януари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПЛАНИНСКИ ИЗВОР", но на 2 Август 2022 година то бива сменено на сегашното "МВ Кепитъл Мениджмънт". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-01-29
Регистрация на фирмата

2022-03-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.Ген. Йосиф В. Гурко, 33, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. Св. Киприян, бл. 206А, вх. 2, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-08-02
Промяна наименование
Името се сменя от ПЛАНИНСКИ ИЗВОР на МВ Кепитъл Мениджмънт
Промяна предмет на дейност
- Покупка и продажба на стоки в първоначален или преработен вид, производство и търговия с промишлени стоки, в това число бутилиране на естествена минерална вода, газирана минерална вода, безалкохолни напитки и техните производни, вътрешен и международен транспорт, спедиторска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм и туроператорска дейност, търговско представителство и посредничество, реклама, консултантска и маркетингова дейност, управление и търговия с недвижими имоти, дружеството може да придобива и отчуждава права върху обекти на интелектуална собственост (търговски марки, ноу-хау, патенти и т.н.), както и да извършва всякаква друга търговска дейност, позволена от закона.
+ Дейност, която ще бъде извършена по занятие без получаване на разрешителни и специални лицензии:консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, свързани със сливания и покупка на предприятия - (дейност характеризираща се с финансово- стопански анализ на дружества и консултации относно сливания и придобивания на предприятия, без извършването на инвестиционни съвети);инвестиционни изследвания и финансови анализи или други форми на финансово стопански анализи, както и да извършва всякаква друга търговска дейност позволена от закона и за които не е предвиден специален режим на лицензиране, маркетингови услуги.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма