Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОТОР ПАРК ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206377483
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206377483 от 2021-02-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 1, 2021 15:56
Наименование
МОТОР ПАРК ГРУП
Транслитерация
MOTOR PARC GROUP LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Царевец, 2A Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия с употребявани автомобили; търговия с авточасти; транспортна и спедиторска дейност; търговия с хранителни и нехранителни стоки, разработка на информационни технологии и пр... Вътрешна и външна търговия с употребявани автомобили; търговия с авточасти; транспортна и спедиторска дейност; търговия с хранителни и нехранителни стоки, разработка на информационни технологии и производствени иновации; консултантска дейност и обучение в областта на информационните технологии, посредничество, маркетинг, реклама и информационна дейност; разработка и продажба на програмни продукти и технологии; услуги; туристически услуги; комисионна, складова, лизингова дейности; покупко-продажба на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Михаела-Мариана Рошу (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Михаела-Мариана Рошу (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОТОР ПАРК ГРУП ЕООД на латиница "MOTOR PARC GROUP LTD." с ЕИК/ПИК 206377483 е основана на 1 Февруари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2021-02-01
Регистрация на фирмата

2021-02-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206377483 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-04-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул. Ген. Скобелев, 16, вх. 1, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Царевец, 2A
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; МАРКЕТИНГ И МЕНИДЖМЪНТ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, ПPOДAЖБA HA CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, TЬPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, MEЖДУHAPOДEH TPAHCПOPT HA CTOKИ, ПЬTHИ TOBAPИ KATO ПPEДПPИЯTИE, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Вътрешна и външна търговия с употребявани автомобили; търговия с авточасти; транспортна и спедиторска дейност; търговия с хранителни и нехранителни стоки, разработка на информационни технологии и производствени иновации; консултантска дейност и обучение в областта на информационните технологии, посредничество, маркетинг, реклама и информационна дейност; разработка и продажба на програмни продукти и технологии; услуги; туристически услуги; комисионна, складова, лизингова дейности; покупко-продажба на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма