Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Кетчфул ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206389165
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206389165 от 2021-02-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 10, 2021 08:53
Наименование
Кетчфул
Транслитерация
Catchfull OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Славовица, бл. бл. 24Е, ет. 1 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
63.99 - Други информационни услуги, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Предоставяне на маркетинг услуги посредством онлайн базиран софтуер, оптимизиране на уебсайтове с цел по-добро органично класиране при търсене в интернет, рекламна дейност, включително в социалн... Предоставяне на маркетинг услуги посредством онлайн базиран софтуер, оптимизиране на уебсайтове с цел по-добро органично класиране при търсене в интернет, рекламна дейност, включително в социални мрежи, консултантски услуги, консултантска и научноизследователска и развойна дейност в сферите на ресурсната ефективност, човешките ресурси, управление на персонала и организацията на работата в предприятията, информационни услуги по събиране и обработка на информация, екологията и всяка друга дейност, незабранена от закона. Всяка дейност, която изисква регистрация, разрешение или лицензия ще се извършва единствено след тяхното получаване прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Калоян Иванов Тодоров (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Мария Радославова Данаилова 60.00 лв - 33.33% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Калоян Иванов Тодоров 60.00 лв - 33.33% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Ивайло Борисов Данаилов 60.00 лв - 33.33% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
180 лева (180 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Кетчфул ООД на латиница "Catchfull OOD" с ЕИК/ПИК 206389165 е основана на 10 Февруари 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 180 лева.

Хронология

2021-02-10
Регистрация на фирмата

2021-02-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206389165 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-11-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Никола Вапцаров, 53А, бл. Ийст Парк Трейд Цент
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Славовица, бл. бл. 24Е, ет. 1

2023-08-21
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на маркетинг услуги посредством онлайн базиран софтуер, оптимизиране на уебсайтове с цел по-добро органично класиране при търсене в интернет, рекламна дейност, включително в социални мрежи, консултантски услуги и всяка друга дейност, незабранена от закона. Всяка дейност, която изисква регистрация, разрешение или лицензия ще се извършва единствено след тяхното получаване.
+ Предоставяне на маркетинг услуги посредством онлайн базиран софтуер, оптимизиране на уебсайтове с цел по-добро органично класиране при търсене в интернет, рекламна дейност, включително в социални мрежи, консултантски услуги, консултантска и научноизследователска и развойна дейност в сферите на ресурсната ефективност, човешките ресурси, управление на персонала и организацията на работата в предприятията, екологията и всяка друга дейност, незабранена от закона. Всяка дейност, която изисква регистрация, разрешение или лицензия ще се извършва единствено след тяхното получаване.

2023-09-08
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на маркетинг услуги посредством онлайн базиран софтуер, оптимизиране на уебсайтове с цел по-добро органично класиране при търсене в интернет, рекламна дейност, включително в социални мрежи, консултантски услуги, консултантска и научноизследователска и развойна дейност в сферите на ресурсната ефективност, човешките ресурси, управление на персонала и организацията на работата в предприятията, екологията и всяка друга дейност, незабранена от закона. Всяка дейност, която изисква регистрация, разрешение или лицензия ще се извършва единствено след тяхното получаване.
+ Предоставяне на маркетинг услуги посредством онлайн базиран софтуер, оптимизиране на уебсайтове с цел по-добро органично класиране при търсене в интернет, рекламна дейност, включително в социални мрежи, консултантски услуги, консултантска и научноизследователска и развойна дейност в сферите на ресурсната ефективност, човешките ресурси, управление на персонала и организацията на работата в предприятията, информационни услуги по събиране и обработка на информация, екологията и всяка друга дейност, незабранена от закона. Всяка дейност, която изисква регистрация, разрешение или лицензия ще се извършва единствено след тяхното получаване

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма