Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХОУМУЪРЛД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206390662
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 10, 2021 15:14
Наименование
ХОУМУЪРЛД
Транслитерация
HOMEWORLD Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Съборна, 7 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Посредническа и консултантска дейност във връзка с продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; мениджмънт и управление на недвижими имоти; закупуване и строителство на недвижими имоти с цел прода... Посредническа и консултантска дейност във връзка с продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; мениджмънт и управление на недвижими имоти; закупуване и строителство на недвижими имоти с цел продажба; ремонтна и довършителна дейност, интериорен дизайн; проектантска дейност, транспортна дейност; комисионни сделки; маркетинг и реклама; изработка и поддръжка на уеб-сайтове и бази данни, туристически услуги, преводачески услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ ЛЮДМИЛОВ ШАНДАРОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАСИЛ ЛЮДМИЛОВ ШАНДАРОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
120 лева (120 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХОУМУЪРЛД ЕООД на латиница "HOMEWORLD Ltd." с ЕИК/ПИК 206390662 е основана на 10 Февруари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ОЛМАКС", но на 4 Април 2022 година то бива сменено на сегашното "ХОУМУЪРЛД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 120 лева.

Хронология

2021-02-10
Регистрация на фирмата

2022-04-04
Промяна наименование
Името се сменя от ОЛМАКС на ХОУМУЪРЛД
Промяна предмет на дейност
- Търговия с всякакви стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство, сделки с интелектуална собственост, комисионни сделки; международна търговия; маркетинг и реклама; онлайн търговия, транспортна дейност и услуги; импресарска дейност, както и всякакъв друг вид дейност, която не е забранена със закон.
+ Посредническа и консултантска дейност във връзка с продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; мениджмънт и управление на недвижими имоти; закупуване и строителство на недвижими имоти с цел продажба; ремонтна и довършителна дейност, интериорен дизайн; проектантска дейност, транспортна дейност; комисионни сделки; маркетинг и реклама; изработка и поддръжка на уеб-сайтове и бази данни, туристически услуги, преводачески услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма