Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЕРФЕТО СТРОЙ 2021 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206394792
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206394792 от 2021-02-24 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 15, 2021 09:21
Наименование
ПЕРФЕТО СТРОЙ 2021
Транслитерация
PERFETO STROY 2021 PLTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, СИНЧЕЦ, 10 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителство, добив, преработка, обработка и търговия с дървен материал и изделия отдърво, транспорт на стоки, товари и автомобили от чужбина, покупкана стоки или други вещи с цел да ги пре... Строителство, добив, преработка, обработка и търговия с дървен материал и изделия отдърво, транспорт на стоки, товари и автомобили от чужбина, покупкана стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. складови сделки; хотелиерски, туристически. рекламни, информационни, програмни, импресарскиуслуги; сделки с недвижими имоти, както и извършването на всичкидруги сделки, които не са забранени от закона. Дейността ще сеосъществява в страната и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕНАДИ МАРИНОВ ГОШЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕНАДИ МАРИНОВ ГОШЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЕРФЕТО СТРОЙ 2021 ЕООД на латиница "PERFETO STROY 2021 PLTD" с ЕИК/ПИК 206394792 е основана на 15 Февруари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Видин, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Хронология

2021-02-15
Регистрация на фирмата

2021-02-23
Промяна предмет на дейност
- Строителство, добив, преработка, обработка и търговия с дървен материал и изделия от дърво, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; сделки с недвижими имоти, както и извършването на всички други сделки, които не са забранени от закона.
+ Строителство, добив,преработка, обработка и търговия с дървен материал и изделия отдърво, транспорт на стоки, товари и автомобили от чужбина, покупкана стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален,преработен или обработен вид. складови сделки; хотелиерски,туристически. рекламни, информационни, програмни, импресарскиуслуги; сделки с недвижими имоти, както и извършването на всичкидруги сделки, които не са забранени от закона. Дейността ще сеосъществява в страната и в чужбина.

2021-02-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206394792 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма