Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕТАДРИЙМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206396601
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 16, 2021 09:03
Наименование
МЕТАДРИЙМ
Транслитерация
METADREAM Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Райко Даскалов, 68, ет. 2 Виж на картата
Има 187 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия със софтуерни продукти и консултации в областта на информационните технологии, онлайн маркетинг и реклама, търговия с онлайн продукти и услуги, както и всяка друга дейност, незабранен... търговия със софтуерни продукти и консултации в областта на информационните технологии, онлайн маркетинг и реклама, търговия с онлайн продукти и услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Антри Молески (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Антри Молески (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕТАДРИЙМ ЕООД на латиница "METADREAM Ltd" с ЕИК/ПИК 206396601 е основана на 16 Февруари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-02-16
Регистрация на фирмата

2021-04-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, Търговска, 30
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Райко Даскалов, 68, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговски обекти, сделки с недвижими имоти, реновиране и отдаване под наем на търговски обекти и жилища, недвижими имоти, търговия със селскостопанска продукция, аренда, търговия с хранителни и промишлени стоки, транспортна дейност в страната и чужбина, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, ресторантьорство и хотелиерство, заведения за обществено хранене, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ търговия със софтуерни продукти и консултации в областта на информационните технологии, онлайн маркетинг и реклама, търговия с онлайн продукти и услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма