Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕРНЕШЪНАЛ СПОРТ ХОРСЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206430217
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206430217 от 2021-03-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 12, 2021 09:59
Наименование
ИНТЕРНЕШЪНАЛ СПОРТ ХОРСЕС
Транслитерация
„ INTERNATIONAL SPORT HORSES" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, д-р Георги Добрев №12А, ап.2 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
покупко продажба на спортни коне, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство на стоки и услуги; продажба на сток... покупко продажба на спортни коне, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство на стоки и услуги; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, лизингови и други услуги; покупка, строеж, обзавеждане и посредничество с недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба и всички други дейности, незабранени със закон, след надлежни разрешения, регистрации и лицензи за дейностите, за които се изискват такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Еторе Антонио Метранголо (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Еторе Антонио Метранголо (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕРНЕШЪНАЛ СПОРТ ХОРСЕС ЕООД на латиница "„ INTERNATIONAL SPORT HORSES" Ltd." с ЕИК/ПИК 206430217 е основана на 12 Март 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2021-03-12
Регистрация на фирмата

2021-03-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206430217 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-04-07
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-05-20
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство на стоки и услуги; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, лизингови и други услуги; покупка, строеж, обзавеждане и посредничество с недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба и всички други дейности, незабранени със закон, след надлежни разрешения, регистрации и лицензи за дейностите, за които се изискват такива. Чл.4. Дружеството може да придобива по законен начин всякакви права, необходими за осъществяването на предмета му на дейност, както и да изпълнява всякаква друга работа, която има за цел улесняването, напредъка и разширяването на стопанската му дейност.
+ покупко продажба на спортни коне, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство на стоки и услуги; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, лизингови и други услуги; покупка, строеж, обзавеждане и посредничество с недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба и всички други дейности, незабранени със закон, след надлежни разрешения, регистрации и лицензи за дейностите, за които се изискват такива.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма