Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГА РЕЙС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206440389
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206440389 от 2023-07-21 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
March 19, 2021 09:41
Наименование
АГА РЕЙС
Транслитерация
AGA REIS Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, КОМ, 42 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; внос и износ на стоки; търговско представит... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; внос и износ на стоки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; покупко-продажба на недвижими имоти, проектиране, изграждане и реконструкция на строителни обекти; външнотърговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; изкупуване на златни, сребърни и платинени изделия и скъпоценни камъни; продажба на изделия от благородни метали (злато, сребро и платина) и на скъпоценни камъни от местно производство, вътреобщностно придобити и от внос, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, както в страната, така и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛИ ЮСЕИН ИБРЯМ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИРИНА МИТЕВА ПЕТРОВА 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИЛЧО МИТКОВ ТАНЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АЛИ ЮСЕИН ИБРЯМ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГА РЕЙС ЕООД на латиница "AGA REIS Ltd." с ЕИК/ПИК 206440389 е основана на 19 Март 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДАР 2008", но на 22 Ноември 2021 година то бива сменено на сегашното "АГА РЕЙС". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2021-03-19
Регистрация на фирмата

2021-11-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, ул. Професор Минко Балкански, 49
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, КОМ, 42
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2021-11-22
Промяна наименование
Името се сменя от ДАР 2008 на АГА РЕЙС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, КОМ, 42
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, КОМ, 42
Промяна предмет на дейност
- Покупка с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид на стоки. Производство на земеделски култури с цел продажба. Производство на стоки с цел продажба. Хотелиерство, ресторантьорство. Покупко-продажба на недвижими имоти, проектиране, изграждане и реконструкция на строителни обекти. Рекламни, програмни, информационни и маркетингови услуги.Всички останали дейности, които не са забранени изрично от закона, а когато има разрешителен режим, след съответно разрешение.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; внос и износ на стоки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; покупко-продажба на недвижими имоти, проектиране, изграждане и реконструкция на строителни обекти; външнотърговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; изкупуване на златни, сребърни и платинени изделия и скъпоценни камъни; продажба на изделия от благородни метали (злато, сребро и платина) и на скъпоценни камъни от местно производство, вътреобщностно придобити и от внос, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, както в страната, така и в чужбина.

2023-07-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206440389 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма