Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР МЕЖДУНАРОДНО УЧИЛИЩЕ "СВЕТИ ГЕОРГИ" ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206443047
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206443047 от 2021-04-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 22, 2021 11:55
Наименование
ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР МЕЖДУНАРОДНО УЧИЛИЩЕ "СВЕТИ ГЕОРГИ"
Транслитерация
ST. GEORGE INTERNATIONAL SCHOOL EXAM CENTER
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. „Н. Й. Вапцаров“, 47 Виж на картата
Предмет на дейност
организиране и провеждане на обучение и курсове на деца и възрастни, включително и онлайн; организиране и провеждане на национални и/или международни сертификационни изпити; учредяване на обучителни... организиране и провеждане на обучение и курсове на деца и възрастни, включително и онлайн; организиране и провеждане на национални и/или международни сертификационни изпити; учредяване на обучителни центрове; разработване и участие в образователни и обучителни проекти; провеждане на семинарни обучения; организиране на конференции; представителство на други организации, включително търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; продажба на учебни пособия и книги; рекламна дейност; всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРЕМЕНА ЙОРДАНОВА ПЕНЕВА (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРЕМЕНА ЙОРДАНОВА ПЕНЕВА (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
4,000 лева (4,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР МЕЖДУНАРОДНО УЧИЛИЩЕ "СВЕТИ ГЕОРГИ" ЕООД на латиница "ST. GEORGE INTERNATIONAL SCHOOL EXAM CENTER" с ЕИК/ПИК 206443047 е основана на 22 Март 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПЕТ УАЙЗ", но на 20 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР МЕЖДУНАРОДНО УЧИЛИЩЕ "СВЕТИ ГЕОРГИ"". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 4,000 лева.

Хронология

2021-03-22
Регистрация на фирмата

2021-04-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206443047 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-03-30
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- консултантска дейност, покупко- продажба на храни и аксесоари за домашни любимци, покупко-продажба на домашни любимци, груминг услуги, пансион за домашни любимци, развъждане на кучета и котки, както и всякакви други дейности, незабранени от закона. Когато за извършването на определена дейност се изисква разрешение (лиценз), тя ще се извършва само след получаването му.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; консултантска дейност, комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки и сделки с интелектуална собственост; външнотърговска дейност; внос и износ на стоки и услуги, лизингова дейност, реклама, мениджмънт и маркетинг; туристически, рекламни, и други услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Когато за извършването на определан дейност се изисква разрешение (лиценз), тя ще се извършва само след получаването му.

2022-06-20
Промяна наименование
Името се сменя от ПЕТ УАЙЗ на ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР МЕЖДУНАРОДНО УЧИЛИЩЕ "СВЕТИ ГЕОРГИ"
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Пиротска, 120, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. „Н. Й. Вапцаров“, 47
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; консултантска дейност, комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки и сделки с интелектуална собственост; външнотърговска дейност; внос и износ на стоки и услуги, лизингова дейност, реклама, мениджмънт и маркетинг; туристически, рекламни, и други услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Когато за извършването на определан дейност се изисква разрешение (лиценз), тя ще се извършва само след получаването му.
+ организиране и провеждане на обучение и курсове на деца и възрастни, включително и онлайн; организиране и провеждане на национални и/или международни сертификационни изпити; учредяване на обучителни центрове; разработване и участие в образователни и обучителни проекти; провеждане на семинарни обучения; организиране на конференции; представителство на други организации, включително търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; продажба на учебни пособия и книги; рекламна дейност; всякакви други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма